Celebrity

27. září 2024 19:25

David Laštovka

Ivana Chýlková se do Karla Rodena zamilovala při studiích, do Jana Krause během natáčení

Style - Kraus a Chýlková

Herečka Ivana Chýlková, která 27. září slaví 61. narozeniny, stárne s grácií. Během života prožila dvě velké lásky a v obou případech se jednalo o velmi slavné herce. Jaké je její soukromí?

První láskou Ivany Chýlkové, rodačky z Frýdku-Místku, byl o rok starší herec Karel Roden. Seznámili se u přijímacích zkoušek na DAMU. Zatímco on měl předvést psa, Ivana jeho paničku. Oba před komisí obstáli a byli přijati. Chodili do stejného ročníku, který byl plný budoucích hereckých hvězd. Jejich spolužáky byli například Eva Holubová, Vilma Cibulková, Veronika Žilková nebo Jitka Asterová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krutý osud slavného herce Pavla Kříže. Tragicky přišel o dítě i manželku

Na co ji sbalil Jan Kraus?

Ivana Chýlková s Karlem Rodenem, kteří si společně zahráli v kultovním filmu Čas sluhů, tvořili pár několik let. Dlouho to vypadalo, že jsou si souzení, nakonec se ale jejich cesty rozešly. V roce 1994 se během natáčení filmu Trio do Ivany zamiloval Jan Kraus, který byl v té době ženatý s herečkou Janou Krausovou, s níž měl dva syny: Davida a Adama.

Došlo ke zvláštní situaci, výměně partnerů. Chýlková se dala dohromady s Krausem, který ji sbalil na humor, Roden s Krausovou. Zatímco druhému zmiňovanému páru se vztah rozpadl, Ivana s Janem mají dodnes krásný a fungující vztah. Rozumí si, mají stejný humor, podobný náhled na život a když se občas náhodou schyluje ke konfliktu, vyřeší ho vtipem.

Tajná svatba

V roce 1998 se jim narodil syn Jáchym, který jim dělá velkou radost. V roce 2009 se tajně vzali. Jan Kraus na své ženě oceňuje řadu věcí, mimo jiné i to, že skvěle vaří. „Zatím o mně mluví hezky, tak je to dobrý. Když něco vařím, nesmí to trvat déle než dvacet minut, pak mám pocit, že mi někdo krade život. Jednou jsem po divadelním představení od kamaráda místo květin dostala čerstvě zabitého kohouta. Tak jsem si na internetu našla jeden recept: Kohouta na víně. S tím idiotem jsem v kuchyni strávila osm hodin! Zaměstnalo mě to skoro na celý den a pak se to stejně nedalo jíst, protože to bylo hnusný,“ přiblížila s úsměvem Ivana Chýlková v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Ivana Chýlková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.