Celebrity

26. září 2024 15:47

redakce Prima Ženy

Jan Nedbal chce k narozeninám nevšední dar. Přeji si obrovskou sekeru, svěřil se

Jan Nedbal v 7 pádech Honzy Dědka

Herec Jan Nedbal, známý například z filmu Bratři, v němž ztvárnil postavu Ctirada Mašína, či jako zdravotní bratr ze seriálu Sestřičky, oslaví čtyřiatřicáté narozeniny. S kým a jaký dárek by si moc přál?

„Narozeniny slavím prací. Je to poprvé, co jsem je strávil na place. Víkend budu mít ale volný a přijedou za mnou kamarádi z Islandu. Udělám jim prohlídku Prahou. Ani si nepamatuji, kdy jsem byl naposledy na Karlově mostě,“ prozrazuje svoje plány herec, který se již brzy představí divákům v hlavní roli nového osmidílného seriálu Hrdina.

Coby Adam Hrdina v něm vystupuje jako neřízená střela, je to domýšlivý policista, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti, abyste ho měli rádi. To o sympatickém a vstřícném herci neplatí v reálném životě, což se ukázalo přímo na natáčení seriálu, kde rozhodně neměl o gratulace nouzi.

„K narozeninám mám jedno přání, a to je obrovská sekera na zahradu. Doufám, že ji dostanu,“ prozrazuje svoje neobvyklé přání Nedbal. „Natáčení mě moc baví. Člověk ani nechodí do práce, spíš mezi lidi, které má rád, a dělá věci, co ho baví. Je to hezké. Myslím, že se nám daří. Výsledek bude fenomenální. Scénář je perfektní, všichni se snažíme, kamera je skvělá, režie perfektní a myslím si, že to bude vidět. Doufám, že si Hrdina najde svoje místo u diváků televize Prima a budou ho mít rádi stejně jako já,“ popisuje svoje rozpoložení herec a doufá, že po natáčení malinko oslaví narozeniny s kolegy, kteří s ním Hrdinu natáčí. „Já slavím rád, i když třeba ty narozeniny nemám. Uvidíme, co se po konci natáčecího dne stane. Přehánět to ale nebudeme, protože zítra je nástup v šest ráno,“ směje se seriálový Hrdina.

Přečtěte si také: Milovník Jan Nedbal: Nerval se jenom v seriálu Sestřičky!

Úspěšný herec Jan Nedbal se narodil 26. září 1990 v Děčíně, kde vystudoval obor Diplomovaný zdravotnický asistent na Střední zdravotnické škole. Pro studium vysoké školy se rozhodl na katedře Alternativního a loutkového divadla pražské DAMU. Po ukončení studií působil mimo jiná angažmá také na divadelní scéně Transiteatret-Bergen v Norsku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.