Celebrity

27. září 2024 12:47

Tomáš Durčák

Monika Babišová skončila na kapačkách: Bylo mi hodně mizerně, asi to byl covid

I když už oficiálně Monika Babišová a její manžel Andrej pár netvoří, během významných událostí nemají problém vystupovat na veřejnosti bok po boku. Třeba během nedávných voleb, kdy však Monika dle svých slov byla pod kapačkami kvůli neznámé nemoci, kterou zřejmě chytla od svého okolí.

Během nedávného volebního víkendu manželé Babišovi ukázali, že když je potřeba, jsou schopni opět působit jako celistvý pár a rodina. Ke krajským volbám totiž vyrazili společně, přičemž zároveň doprovodili dceru Vivien. A co víc, oba nijak neskrývali ruce, které stále zdobí snubní prstýnky. Monika však nyní přiznala, že jí v onu chvíli příliš do smíchu nebylo.

Za původce svých zdravotních komplikací považuje manželův nedávný covid. Andrej Babiš navzdory třem očkováním skončil s virem v posteli s vysokými horečkami. Nedlouho poté pak onemocněla i Monika, které sice test na virus vyšel negativní, ale přesto je téměř přesvědčená, že nemoc úplně poprvé prodělala.

„Byla jsem nemocná, asi jsem měla poprvé v životě covid, protože mi bylo vážně hodně špatně,“ zhodnotila pro Blesk.cz nepříjemnou podzimní virózu Monika. Ta nakonec přerostla v takové komplikace, že Monika skončila na kapačkách. „Bylo mi opravdu hodně mizerně, chytla mě záda, takže jsem chodila na kapačky, na volbách jsem vlastně byla pod kapačkami. Ale už se dávám dohromady,“ dodala.

Monika je pyšná máma

I když ji zdraví v poslední době trochu trápí, radost Monice Babišové nepřestávají dělat její dva potomci. Dcera Vivien má už za sebou vysokou školu a vrhla se naplno do pracovního režimu. „Chodí už do práce, nedávno dokončila školu,“ popsala Monika. Ta již dříve prozradila, že dcera má velký pracovní drive, ambice a pracuje v holdingu Agrofert.

Její bratr Frederik stále zůstává na studiích na nejstarší skotské univerzitě v St. Andrews, z níž si však nyní vyrazil do Itálie. „Frederik je tentokrát v Itálii na univerzitě v Miláně, mají výměnný program s University of St. Andrews. Půl roku teď bude v Itálii,“ řekla Babišová, která je na své děti právem pyšná.

Manželé Babišovi v dubnu 2024 po 30 letech oznámili rozchod:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.