Celebrity

27. září 2024 12:05

Zuzana Schneidewind

Nicole odkrývá pravdu o šokující přísaze na smrt dědečka. Věří, že se teď směje v nebi

Nicole vysvětluje šokující přísahu na smrt vlastního dědy - Zrádci (2)

Modelka a streamerka Nicole Šáchová (26) šokuje nejen diváky, když v detektivní reality show s ledovým klidem přísahá na smrt dědečka, aby přesvědčila, že není Zrádce. Výrokem vyrazila dech i soutěžícím v této ďábelské hře. To, co pak přiznala pouze na kameru, a ostatní hráči dál netuší, dojalo nejen ji samotnou.

Kdo sleduje blondýnku Nicole, dosud známou jako finalistku soutěže Česká Miss Essens, a její počínání v napínavé detektivní hře na Zrádce a Věrné, asi už se jejím křehkým vzezřením nenechá tolik zmást. Jako lhářka si vede více než dobře, veškerá podezření, že právě ona je jedním ze Zrádců, od sebe zvládá zdařile odrážet. Když ovšem přísahá na smrt nejbližší osoby, i těm nejotrlejším spadne brada. Podívejte se na exkluzivní ukázku z příštího dílu v úvodu článku.

Pro ty, kdo to ještě nevědí, Nicole skutečně patří spolu s Lucasem a Luďkem ke třem hlavním Zrádcům nevídané reality show, které v prvním kole zvolil z celkem třiadvaceti soutěžících moderátor Vojtěch Kotek. Jejich jména zná pouze on a diváci hry Zrádci, kterou můžete sledovat v neděli večer na Primě, nebo s týdenním předstihem online na prima+. Soutěžící o sobě nevědí nic a je jen na jejich důvtipu a umění klamat a intrikovat, aby se ve hře udrželi až do konce. Bezostyšně lhát by za zdmi Křivoklátu nemělo činit problémy nikomu, přičemž Zrádci za všech okolností musejí držet svou identitu i totožnost v tajnosti. Přesně těchto pravidel se Nicole vzorně drží. „Já ten pořad znám, sledovala jsem všechny série, které jsou dostupné. Takže jsem vysloveně věděla, do čeho jdu,“ prohlásila také na začátku svého účinkování ve Zrádcích a jak předvedla, nemilosrdný souboj o zlatý poklad rozehrála ve velkém stylu.

„Přísahám na smrt dědečka, že jsem Věrná a nejsem Zrádce.“ To jsou slova, kterými zvedla vlnu emocí při natáčení teprve druhého kola hry, a to nejen u soutěžících. „Nejsem pověrčivá… Já jsem tady vlastně hlavně kvůli němu,“ brání se Nicole před soutěžícími možnému odhalení pravé identity a z rukávu vytahuje o dědečkovi a účasti v pořadu více.

„Já mám s dědou hrozně hezký vztah. Koukali jsme spolu na telku a viděli jsme ukázku Zrádců v televizi a já mu říkám: Hej dědo, to bude super, budeme na to spolu koukat… Nakonec mě přesvědčil, abych se přihlásila,“ bájí a hlouček soupeřů její lži jen hltá. Z pravdy, se kterou se pak Nicole svěří pouze kameře, mrazí.

V slzách se nechá slyšet: „Věřím, že teď se tam nahoře v nebíčku směje, až se za břicho popadá.“ „Přehodnotila jsem hlasování. Podezírala jsem Nicole, ale tím, co řekla, mě přesvědčila, že není Zrádce. Myslím, že to ani nemusela říkat, protože ten argument byl pro mě nepatřičný, ale na druhou stranu to splnilo svůj účel,“ zareagovala na děsivou přísahu Nicole například tanečnice a choreografka Qaša s tím, že sama by nepřísahala na smrt někoho z blízkých jen pro to, abych přesvědčila pár lidí, které zná teprve tři dny.

Přečtěte si také: Qaša odhaluje drsnou pravdu ze zákulisí showbyznysu. Co říká o zradě?

Věřili byste Nicole, že není Zrádce?

Za pravdu okamžitě dali Qaše i ostatní, především pak Lucas (další z utajovaných Zrádců). Jasné o podobných prohlášeních má i Jan „Tuňák“ Tuna. „Já bych tohle neudělal v žádném případě. V mém vnímání světa je tohle hranice, za kterou bych nešel,“ okomentoval situaci Tuna. Prostor ukázat, co by udělal nebo neudělal minimálně v této hře, Tuňák ještě dostane. Dívejte se dál.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.