Celebrity

27. září 2024 13:45

Michaela Vlčková

Ornella lítostivě o svatbě sestry Charlotte: Táta brečel. Babičku málem klepla pepka

Ornella Koktová se rozpovídala o bizarní svatbě své mladší sestry Charlotte. Naznačila, že kdyby jí sestra zavolala, zřejmě by na veselku dorazila. Přiznala, že pro zbytek rodiny, který se obřadu neúčastnil, to bylo velmi emotivní. Michal Štika prý Ornelle brečel do telefonu a nechápal, jak jeho exmanželka Monika Binias mohla dopustit, aby si jejich dcera vzala Martina Stefana. Také babička to těžce nesla, tu musela Ornella uklidňovat, aby ji prý nekleplo.

Uplynulý pátek si Charlotte Štiková řekla své ano s Martinem Stefanem na radnici v Hostivici. Poněkud bizarní svatba zarazila nejen uživatele sociálních sítí, ale i rodinu nevěsty. Rozum stát zůstal také otci nevěsty, Michalovi Štikovi. Ten na veselku raději ani nedorazil, protože se chtěl vyhnout konfliktu s jeho bývalou manželkou Monikou Binias. Přestože Michal nedorazil, svatba se ani tak bez hlučného incidentu neobešla. O ten se postarala jeho ex, když se od nevěsty snažila odhánět nezvané hosty.

Kdyby Ornelle sestra zavolala, dorazila by

Obřadu se neúčastnila ani starší sestra nevěsty Ornella Koktová. „Ta situace byla abnormální. Byla jsem pozvaná. Přišlo mi to na Facebooku do messengeru. Byl to screen plakátku. Zveme vás do Vodičkovy ulice v 10 hodin a nic víc,“ popsala Ornella ve svém podcastu Agáta Ornella show.

Ornella by zřejmě dorazila, kdyby jí mladší sestra alespoň zatelefonovala. „Očekávala bych, že zvedne telefon a řekne: ‚Co jsme si, to jsme si a nebudeme to dál rozpitvávat.‘ Na to bych přistoupila. To se ale nekonalo. Přišlo mi to neosobní. Takové pozvánky mi chodí na vesnické zábavy. Nebylo k tomu řečeno nic navíc,“ vysvětlila.

Čtěte také: Michal Štika se obul do ženicha dcery Charlotte: Ultrasocka a ještě divně mluví

Vybrala si mámu, která ji x-krát potopila

„Na tu svatbu dorazily dvě moje kamarádky. Na poslední chvíli se změnilo místo oddání. Žádná svatba nebyla nahlášená a ani zrušená. Stáli bychom tam jako idioti. Reální hosté byli máma a kamarádka z minulosti. To mi přišlo hrozně smutné,“ pokračovala manželka Josefa Kokty.

Ornelle bylo líto, jak celá svatba probíhala. Nepochopila ani skutečnost, že Charlotte oslovila mámu Moniku, aby jí s veselkou pomohla. „Vybrala si mámu, která probírala, jak to má s tím fetem. Hlavně celý život tu mámu zná. Několikrát Charlotte potopila. Vyhodila Ifka s Charlotte na ulici,“ vzpomínala.

Charlotte záleželo na vzhledu

Koktová vyjádřila také lítost nad tím, jak její mladší sestra ve svůj velký den vypadala. Připomněla, že jako malé jí velmi záleželo na jejím vzhledu. Zatímco na svatbě byla neupravená a s mastnými vlasy, jak si všimli někteří sledující na sociálních sítích.

„Pohlídala bych Charlotte s tím, jak by jako nevěsta šla. Byla jako malá strašná parádnice. Nevyšla z baráku, pokud by nebyla perfektně namalovaná a učesaná. Ta kamarádka ji tam přivezla a nebýt jí, tak by tam Charlotte přijela taxíkem,“ nastínila.

Charlotte a Martin byli loutky, říká Ornella

Ornella také podotkla, že ze záběrů poznala, že Charlotte nebyla spokojená. „Viděla jsem na ní, jak sama ví, že je to úplně špatně. Bylo mi to vše líto,“ povzdechla si.

„Máma to domluvila tak, že dělali tajtrlíky celý den. Charlotte a Martin byli takoví dva herci, dvě loutky. Je tam fotka, jak Charlotte kouká na ten pokydaný guláš a je to celý zkažený den,“ pronesla.

Táta brečel, babičku málem klepla pepka

Nejen Ornella, ale i zbytek rodiny, který na veselku nedorazil, situace hodně zasáhla. Například Michal Štika starší dceři plakal do telefonu. Nemůže se totiž smířit s faktem, že si jeho dcera vzala právě Martina Stefana, kterého považuje za „ultrasocku“. „Táta mi brečel hrozně do telefonu. Nemohl uvěřit, že máma tu naši Charlotte předala člověku, kterého viděla jednou. Byl rozsekaný,“ svěřila se Ornella.

Velmi emotivní den to byl také pro babičku. „Babička ten den prožívala taky. Musela jsem ji uklidňovat, aby ji neklepla pepka,“ uvedla trojnásobná maminka s tím, že babička na rozdíl od otce Michala Štiky měla alespoň možnost Stefana poznat.

„Babička strávila s Martinem asi hodinu a půl a řekla, že z něj nemá špatný pocit. Že naopak jí přišlo, že by ji mohl vést. Říkala, že se jí s ním povídalo dobře. Děda se zavřel v pokoji a nevyšel. Charlotte mu v minulosti ublížila a on není splachovací,“ řekla.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou, ve kterém mluví o současném životě:

Sdílejte článek
Štítky rodina sestra svatba veselka Ornella Koktová Josef Kokta Hostivice Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika Martin Stefan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.