Příběhy

23. září 2024 14:25

Michaela Vlčková

Slavná máma osmerčat se stala babičkou. Její početná rodina se rozrostla o holčičku

Patnáct let poté, co přivedla Nadya Suleman (49) na svět osmerčata, se poprvé stala babičkou. S radostnou novinkou se čtrnáctinásobná máma pochlubila na svém instagramovém profilu.

Že je z ní teď už babička, se Nadya Suleman pochlubila na sociální síti Instagram v neděli. „Děkuji mému synovi a snaše, že jste nás obdarovali tímto úžasným darem. Novým přírůstkem do rodiny jsme tak požehnaní. Holčičko, jsi hrozně moc milovaná a už se nemůžeme dočkat, až tě uvidíme vyrůstat,“ napsala máma osmerčat. Vnučku svým sledujícím však neukázala, přiložila pouze fotografii, na které je vidět nožička nejnovějšího přírůstku do rodiny.

Své sledující také informovala, že holčička přišla na svět už v pátek 30. srpna. Oznámení, že se stala babičkou, přišlo po patnácti letech od momentu, kdy se stala slavnou.

Zájmem pozornosti se stala v roce 2009 poté, co porodila osmerčata. Děti dostaly jména Nariyah, Isaiah, Maliyah, Jeremiah, Noah, Josiah, Jonah a Makai.

Čtěte také: Jak se daří matce 14 dětí, která porodila osmerčata? Skončila s pornem a těší se z ratolestí

V květnu, kdy se v Americe oslavuje Den matek, Suleman sdílela na svém profilu snímek se svými všemi čtrnácti dětmi. Na fotografii byla osmerčata ještě miminka. Ještě před tím letos v lednu sdílela další snímek, kde jsou osmerčata ještě batolata. Prostřednictvím lednového příspěvku jim poblahopřála k patnáctým narozeninám. „Jsem tak hrdá na to, jací skvělí mladí lidé z vás vyrůstají. Zůstaňte věrní sami sobě, pokorní, laskaví a upřímní. Jsem tak vděčná za vaši lásku a jsem nadmíru požehnaná, že vás mám ve svém životě. Miluji vás,“ rozepsala se čtrnáctinásobná máma.

Když Suleman rodila osmerčata, na sále bylo zapotřebí více než 40 lékařů a zdravotních sestřiček, připomněl server The Sun. Po porodu se máma osmerčat potýkala s finančními problémy. Začala se kvůli tomu věnovat filmovému průmyslu pro dospělé a striptýzu. Byla máma samoživitelka.

Podívejte se na rozhovor s psycholožkou Šárkou Mikovou o výchově dětí:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.