Týden módy v Paříži: Na mole zazářily Heidi Klum, Bella Hadid i Cara Delevingne

V Paříži v pondělí 23. září odstartovala jedna z nejočekávanějších módních událostí roku. Paris Fashion Week si každoročně nenechají ujít známé tváře z celého světa a na přehlídkách se objevují ty nejpopulárnější světové modelky. Molo si tentokrát naprosto podmanily Heidi Klum, Bella Hadid, Cara Delevingne či Eva Longoria. Mezi hosty show poté nechyběla například Gwyneth Paltrow či Kate Moss.

Paris Fashion Week je jednou z nejočekávanějších módních akcí v roce. Během týdne módy v tomto velkolepém městě luxusní domy odprezentují své módní kolekce na nadcházející jaro a léto 2025. I tentokrát módní návrháři vsadili na osvědčené modelky.

Čtěte také: Eva Herzigová zazářila na týdnu módy v Miláně. Získala si i pozornost Madonny

Bella Hadid a Cara Delevingne jsou zpět

Jednou z hlavních tváří se bezpochyby stala topmodelka Bella Hadid, která dala před modelingem přednost životu na farmě se svým partnerem Adanem Banuelosem a na přehlídkovém mole se tak objevila po dlouhé době.

Žena, kterou před lety vědci označili za majitelku nejkrásnějšího obličeje, co se pravidelnosti jejích rysů týče, se prošla rovnou pro světoznámou značku Saint Laurent. Sestra Gigi Hadid zaujala v černém smokingu, který vypadal spíše jako pánský. Dále poté mohutnými černými brýlemi, uhlazenými vlasy a především svou přirozenou tváří.

Další dáma, která všechny přítomné naprosto uhranula, byla bezpochyby topmodelka Cara Delevingne. Ta se stala hvězdou přehlídkových mol již ve svých osmnácti letech a zaujala nevšední krásou, kterou podtrhovalo na tehdejší poměry nezvykle husté obočí.

Velkou slávu však Cara neustála a dlouhou dobu měla bojovala se závislostí na alkoholu a drogách. Na přehlídkových molech se přestala objevovat a fanoušci jen doufali, že opět přijde doba, kdy bude topmodelka na výsluní. Nyní vše nasvědčuje tomu, že kráska s uhrančivým pohledem je zpět. V Paříži se prošla pro L'Oréal a v rudém dlouhém trenčkotu, který odkrýval velkou část modelčina těla, byla za hvězdu.

Heidi Klum a další hvězdní hosté

Německé topmodelce Heidi Klum by jen málokdo tipoval, že oslavila již padesáté narozeniny. Nejen, že má pleť zcela bez vrásek, ale také krásnou postavu, kterou dala nyní opět všem přítomným na přehlídce pro L'Oréal na obdiv. V černých sexy latexových šatech vynikl její bujný dekolt.

Pozornost na sebe dále strhla také americká herečka Eva Longoria, která se na přehlídkovém mole ukázala taktéž ve svůdné bílé róbě. Módní událost si samozřejmě nenechaly ujít ani hvězdní hosté, mezi které patřila například modelka Kate Moss, která oblékla trendy semišové sáčko se zlatými detaily a dlouhou černou sukni, dále poté herečka a zpěvačka Gwyneth Paltrow, která se na přehlídce Saint Laurent objevila v minimalistickém kalhotovém kostýmku šedé barvy a decentním líčením.

Podívejte se také, jak probíhal Mercedes-Benz Prague Fashion Week:

Sdílejte článek
Štítky Paříž móda celebrity módní návrhář supermodelka módní přehlídka Cara Delevingne Kate Mossová Gwyneth Paltrowová Yves Saint Laurent Heidi Klumová Bella Hadidová Paris Fashion Week umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.