Velká věštba na říjen pro Střelce: Vaše okolí vás bude dost vyčerpávat. Nedejte se!

STŘELEC: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Střelce v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A díky jakému kouzlu budete lépe zvládat své rozmary a posílíte sebeovládání? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Spravedlnost. To je krásná karta, která říká, že budete pojit protiklady, možná budete řešit i nějaké úřední věci a měli byste v tom být úspěšní. Karta Spravedlnost přichází ve chvíli, kdy máte v něčem chaos a potřebujete si něco dořešit. Spravedlnost předpovídá, že by se měl vrátit řád, a také nese určité zadostiučinění.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty předpovídají velmi dynamický začátek měsíce. Spoustu věcí, které předtím stály, dokážete zařídit. V tomto směru budete nepřekonatelní, pojedete jako draci. Štěstí vám bude přát i v cestování. Kdybyste se chystali na výlety nebo na prodloužené víkendy, budete mít skvělé podmínky.

Mohlo by vás zajímat: Jaká práce se k vám hodí podle znamení zvěrokruhu?

Ve druhé říjnové dekádě by se vám mělo dařit hlavně v pracovní oblasti. Z práce budete mít dokonce radost a bude vás bavit. Dokážete si ji totiž nastavit tak, aby pro vás nebyla vyčerpávající.

Ve třetí dekádě mohou být někteří lidé kolem vás nevyrovnaní, mohou mít rozházené energie. A budou to přenášet na vás, což může být poměrně náročné, i když vy budete v pohodě. Tito lidé (může to být partner, rodinní příslušníci nebo přátelé) vás budou svými energiemi stahovat dolů. Hlavně se vyhýbejte lidem, kteří musí vždy a za všech okolností na všechno nadávat. Už tak pro vás bude těžké energie vyrovnat a pomoci vašim blízkým. Vy to ale dokážete, ale pokud můžete, na konci měsíce načerpejte co nejvíce síly. Bude se vám hodit.

Magie pro Střelce na říjen

Chcete posílit své sebeovládání, vnitřní klid a ovládat své rozmary? Pak si pořiďte přívěsek nebo šperk se safírem. Vytvořte si ve svých dlaních představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho u sebe. Modrý safír je spojován hlavně s moudrostí. Velký význam měl ve věštírnách. Dokáže být dobrým průvodcem na naší cestě životem. Učí sebeovládání a pomáhá nalézat pravdu. Chrání před zradou a ochlazuje vášně. Je to celkově velmi šťastný kámen.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.