Denní horoskop BERANA na 1. 10. 2022

Beran 1. 10. 2022

Dnes se vám může podařit mnoho věcí. Energie je velmi intenzivní. Dávejte si pozor na manipulaci s druhými. Nikdo nemá rád, když mu někdo rozkazuje, a proto buďte taktní. Snažte se nedávat najevo své nadřazené znalosti. Lidé vám to budou mít za zlé, i když máte dobré úmysly (a máte pravdu).

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se ukazuje, že nemá smysl předstírat, že jste duší večírku nebo nejveselejší osobou v místnosti, pokud se tak necítíte. Pokud váš partner komentuje nedostatek vtipů, které jste dnes zatím vyprávěli, možná budete muset přiznat, že i vy, "poslední smíšek vesmíru", máte své tiché a nevrlé dny.

Práce

Ať už jste dnes v práci, nebo ne, bude pro vás těžké vypnout pracovní část mysli. Vhled týkající se vaší práce k vám bude přicházet - proto se před touto částí svého světa vědomě neuzavírejte. Mějte po ruce tužku a papír.

Peníze

Už dlouho si chcete udělat pořádek ve svém pracovním a finančním životě a toto období vám nabízí tu správnou kombinaci energií, abyste to zvládli. Je to skvělý čas na aktualizaci životopisu a hledání nové práce, pokud chcete, nebo na získání pozornosti nadřízených pro švestkové úkoly. K těm nejlepším se přihlaste dobrovolně a možná dostanete i přidáno.

Zdraví

Aspekt ve hře nám připomíná, že vždy existují dva způsoby, jak něco udělat (ne-li více!). Buď můžete cvičit, nebo ne. Můžete jíst zdravé jídlo, nebo ne. Pak jsou tu rozhodnutí, která děláme nevědomě: Jak sedíte na židli, když pracujete? Používáte správné držení těla se silnými zády a mírně napnutými břišními svaly? Nebo se hrbíte a necháváte si propadat ramena? Věnujte tomu pozornost, dokud ještě máte možnost volby!

Přečtěte si také