Denní horoskop BERANA na 1. 4. 2023

Beran 1. 4. 2023

Dnešní den může být plný konfliktů, kdy vás nohy ponesou jedním směrem, zatímco srdce vás bude táhnout úplně jiným směrem, Berani. Nenechte se chytit do nepříjemné situace, jako je tato. Pokud se budete neustále pohybovat jako automatický pilot, může se stát, že přijdete o to, po čem vaše srdce skutečně touží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne by mohla vytvořit zajímavý scénář. Pokud se cítíte zaseknutí, pokud jde o vztahy, pak tato kombinace energií jistě poskytne kopanec do té správné části vaší anatomie, právě takový, aby vás povzbudil. Jedno je jisté: věci rozhodně nebudou moci zůstat při starém. Brzy se ocitnete na cestě za novým a vzrušujícím dobrodružstvím.

Práce

Obraťte se k někomu, s kým jste v minulosti špatně komunikovali. Dnešní den znamená nový výchozí bod, během kterého byste měli učinit nějaké předsevzetí. Slibte si, že budete k této osobě upřímnější a přímější.

Peníze

Ačkoli v tuto chvíli myslíte jak na cestování, tak na učení, je lepší se dále vzdělávat. Certifikační kurzy vám mohou přinést více peněz a upevnit vaši pozici v daném oboru. Mezitím vás vyzýváme, abyste se více zaměřili na to, jak můžete rozšířit svou klientskou základnu. Na ní závisí prodej zboží a služeb.

Zdraví

Jste velmi zaneprázdněný člověk a vaše mysl už několik týdnů běží tisíce mil za minutu. Dnešní energie vám pomůže odlehčit vaši příliš aktivní mysli. Využijte tohoto tranzitu k tomu, abyste se pustili do fyzické aktivity, která vás opravdu baví – bruslení, šerm, horolezectví – obloha je pro vás limit. Pokud je flamenco tanec něco, co milujete, ale nikdy jste se mu nevěnovali, je to něco, čemu byste měli věnovat pozornost. Odkládání toho, co rádi děláte, je přesně to, co se stane, když vás ovládne příliš aktivní mysl.

Přečtěte si také