Denní horoskop BERANA na 1. 5. 2023

Beran 1. 5. 2023

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vesmírná atmosféra přináší zvláštní, zádumčivý a téměř bizarní přístup k srdečním záležitostem. Touha, kterou pociťujete k určité osobě, může výrazně zesílit, stejně jako vaše schopnost o ní fantazírovat. Nezajímají vás taková, jaká je ve skutečnosti, ale spíše taková, jaká doufáte, že bude. Přesto byste si dnes večer mohli užít nádherně romantickou schůzku.

Práce

Začíná nový trend, který bude pokračovat několik následujících týdnů. Tento trend znamená potíže v komunikaci mezi vámi a lidmi, se kterými pracujete. Klíčem k překonání tohoto období je nebýt vůči druhým tak agresivní a asertivní.

Peníze

Díky aktivitě v osobním projevu a vzhledu budete pravděpodobně mnohem hovornější. Možná přemýšlíte o změně způsobu, jakým se prezentujete světu. Zaujmout profesionální vystupování znamená, že můžete získat nové zaměstnání nebo postoupit u stávajícího zaměstnavatele. S novou kanceláří přicházejí i peníze a klíč od toalety pro vedoucí pracovníky.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás může přimět k intenzivnímu pohledu na sebe sama. Pokud vidíte slabiny, přijměte je. Pokud vidíte silné stránky, oslavte je. Reagujte na sebe tak, jak byste chtěli, aby na vás ostatní reagovali v ideálním světě, a tento svět se brzy stane vaším. Neexistuje žádný důvod, proč byste nemohli dosáhnout svých zdravotních cílů. Můžete být tak krásní, jak jen chcete. Jediným požadavkem je, abyste to brali vážně a věnovali se tomu.

Přečtěte si také