Denní horoskop BERANA na 10. 1. 2023

Beran 10. 1. 2023

Máte v plánu jít dnes večer na večírek, Berane? Nerušte ho. Jste-li nezadaní, může vám být představen nový vzrušující potenciální milostný partner a mohli byste spolu strávit celý večer. Pokud už jste zadaní, mohl by se na scéně objevit někdo, kdo by se mohl ukázat jako cenný obchodní kontakt a mohl by s vámi dokonce navázat partnerství. Pokud nejste příliš unavení na to, abyste se hýbali, vstaňte a jděte. Nebudete toho litovat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je pro vás osobně velmi přínosná, a to díky dnešnímu uspořádání planet. Ať už zůstanete doma s milovanou osobou, nebo se budete bavit s někým výjimečným, koho jste nedávno poznali, společně strávený čas vás bude obzvlášť fascinovat. Zdá se, že váš partner (současný nebo budoucí) vám dokáže nabídnout nejen pocit bezpečí, ale také s vámi souzní i po citové stránce. Máte se na co těšit!

Práce

Nenechte ostatní, aby vás popoháněli v práci, o které víte, že vám zabere trochu času. Nastavte si vlastní tempo a ignorujte tlak lidí kolem sebe. Víte, jak práci správně odvést, tak poslouchejte sami sebe a udělejte to.

Peníze

Tento týden je věnován vašemu sektoru plnému dluhů a peněz jiných lidí. Jste uprostřed změny svého peněžního života k lepšímu, ale může trvat nějakou dobu, než se z toho úplně vymaníte. Mezitím vás mocní hráči povzbuzují k větší komunikaci, zejména pokud jde o vaše peníze. Nenechte za sebe rozhodovat druhé.

Zdraví

Vaše znamení je plné tajemství – za formálním zevnějškem se skrývá něco tajemného, co málokdo vidí. Někdy můžete mít dokonce problém nechat se do tohoto tajemství zasvětit. Doporučuje se lépe poznat svou duchovní stránku prostřednictvím nějakého druhu meditace. Meditace může znamenat mnoho různých věcí. Za meditaci lze považovat cokoli, co vám vyhovuje a co vám umožňuje duchovně růst, pokud se jedná o soustavnou praxi.

Přečtěte si také