Denní horoskop BERANA na 10. 3. 2023

Beran 10. 3. 2023

Příliš mnoho komunikace by vás dnes mohlo rozptylovat, Berani. Telefon může zvonit jako o život a vaše e-mailová schránka může přetékat. Zdá se, že všichni kolem vás mluví najednou. Pokud do tohoto chaosu nevnesete trochu pořádku, mohla by vás z toho bolet hlava. Nechte hlasovou schránku telefonovat, odejděte od počítače a vezměte si do parku něco lehkého na čtení. Potřebujete klid a ticho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víte, že byste se v oblasti blízkých osobních vztahů mohli mít lépe, ale přesto se zdá, že vás něco neustále táhne zpět ke starým vztahům, které jsou vám důvěrně známé, a přesto vás zcela neuspokojují. Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se dlouze zamysleli nad volbami, které se v této oblasti dějí, a nad tím, proč stále opakujete stejný vzorec. Udělejte něco hned.

Práce

Bude těžké říct někomu nebo něčemu ne. V tomto dni je cítit ohromná bujnost, která vás udržuje v pozitivním a nezastavitelném pocitu. Je vhodná doba k tomu, abyste se pustili do projektů, které vyžadují vaše silné vůdčí schopnosti a bujnost.

Peníze

Tento týden vám přináší obrovskou úlevu, protože můžete být produktivnější. Možná uvažujete o přesunu do domácí kanceláře, která s sebou nese méně rušivých vlivů než ta, v níž jste pracovali v poslední době. Mezitím se připravte na změny na dluhové frontě. Planety vás umí překvapit změnami úrokových sazeb a podmínek. Čtěte drobné písmo.

Zdraví

Dnes se věnujte lehkým věcem, a to téměř ve všech oblastech. Vyvažujte hluboké a povrchní: zalévejte rostliny, perte a uklízejte v kuchyni, zatímco vnímáte emocionální proudy, které proudí do hloubky. Věci potřebují gestikulovat ve vašem podvědomí, dokud nebudou připraveny vystoupit na povrch. Doporučujeme lehkou procházku na cvičení nebo si zaplavat několik kol. Soustřeďte se na přípravu zdravého jídla, například zeleninové polévky nebo vegetariánského nákypu. Všímejte si krásy ve skromných věcech.

Přečtěte si také