Denní horoskop BERANA na 10. 7. 2022

Beran 10. 7. 2022

Nečekaný a možná nevítaný telefonát nebo e-mail od kolegy může znamenat, že budete muset pracovat o několik hodin déle, Berani. To by mohlo být frustrující. Můžete mít pocit, že vás někdo nespravedlivě využívá. Pokud se na to necítíte, řekněte ne. Na vaše dlouhodobé postavení u této osoby to nebude mít vliv. V opačném případě zatněte zuby, zakopněte a berte to jako laskavost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může existovat důvod, proč se cítíte podrážděni svým partnerem (současným nebo budoucím). Současná astrální energie naznačuje, že pokud jste se snažili určitou záležitost zamést pod koberec, protože jste se obávali vaší reakce, můžete se cítit povzbuzeni, abyste ji vynesli na světlo. Nemusíte se zlobit, stačí být pevní a sebevědomí. Spíše než hledání viny hledejte řešení.

Práce

Použití vašeho šarmu k tomu, abyste ostatní přemluvili a získali to, co chcete, nebude pravděpodobně tak účinné jako obvykle. Lidé k vám budou mít jen odpor a budou se vám bránit. Raději upřímně řekněte, v čem zaostáváte a jaké jsou vaše potřeby.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje váš dům peněz. Je čas přehodnotit, jak v současné době vyděláváte peníze. Nenávidíte svou práci? Chtěli byste si najít smysluplnější práci? Tento týden vám dává příležitost objevit nový způsob, jak uskutečnit svou vysněnou práci.

Zdraví

Přání, aby věci byly jinak, často nic nezmění. Pokud ovšem nedosáhnete bodu zlomu a pak se nepohnete z místa. Takto pracujete většinu času. Něco vás trápí a hněte, a pak jednoho dne bez zjevného důvodu změníte názor. Je těžké vždycky vědět, jestli hnisáte produktivním způsobem, nebo ne. Abyste si pomohli pokrýt své základy, dodržujte v těchto obdobích zmatku přísný fyzický režim. O tom nemusíte přemýšlet: prostě to dělejte.

Přečtěte si také