Denní horoskop BERANA na 11. 3. 2023

Beran 11. 3. 2023

Berani, dnes můžete být citově trochu na hraně. Pravděpodobně se budete cítit méně sebejistě než obvykle a také se můžete trochu nudit. Kromě toho můžete mít nadmíru tísnivý a únavný úkol, který je třeba udělat. Zkuste stres zmírnit poslechem hudby a častými přestávkami. Dopřejte si dobrý oběd. Nikomu nepomůžete, když se budete dřít do úmoru!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně se neradi do něčeho pouštíte, zejména v blízkém osobním vztahu, a raději nespěcháte a čekáte na vnitřní zelenou. Dnešní astrální konfigurace ve vás však může vyvolat větší touhu po rychlejším seznámení. Buďte odvážní a položte otázku – možná se vám dostane překvapivé odpovědi, která bude mnohem pozitivnější, než jste čekali.

Práce

Vaše úmysly jsou správné, ale zdá se, že své myšlenky neumíte dobře sdělit. V důsledku toho si vás ostatní lidé špatně vykládají. Nebojte se říkat věci jasně a konkrétně. V případě potřeby si vyhraďte více času.

Peníze

Tento týden vám přináší obrovskou úlevu, protože můžete být produktivnější. Možná uvažujete o přesunu do domácí kanceláře, která s sebou nese méně rušivých vlivů než ta, v níž jste pracovali v poslední době. Mezitím se připravte na změny na dluhové frontě. Planety vás umí překvapit změnami úrokových sazeb a podmínek. Čtěte drobné písmo.

Zdraví

Aktuální výzvou pro vás je najít rovnováhu mezi různými prvky života. Z astrologického hlediska jsou to oheň, země, vzduch a voda. V každodenním životě jsou to duch, tělo, intelekt a emoce. Váš přirozený zájem o alternativní medicínu, psychologii, zdravé potraviny a přírodu ukazuje cestu ke zdravé rovnováze.

Přečtěte si také