Denní horoskop BERANA na 11. 4. 2022

Beran 11. 4. 2022

U vás doma by se mohla odehrát diskuse mezi vámi, přáteli a členy domácnosti, Berani. Přítomen může být i milostný partner. Rozhovor se bude týkat kontroverzních otázek, o kterých lidé velmi silně smýšlejí, takže očekávejte intenzivní debatu mezi protichůdnými názory. Vaši hosté zaujmou spíše intelektuální než hádavý postoj, takže se můžete uvolnit a poučit. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je třeba něco vyřešit a vzhledem k současné nebeské atmosféře se zdá být jisté, že to povede ke změnám ve vztazích. Ať už máte v úmyslu vést následný rozhovor, nebo jej něco vyvolá, určitě se bude řešit celá řada otázek, které bylo třeba už nějakou dobu probrat. Využijte této příležitosti k vyčištění vzduchu.

Práce

Pokud na začátku dne správně rozehrajete karty, může vám někdo důležitý zobat z ruky. Při jednání s ostatními buďte bdělí a pozorní a budete mít výhodu před všemi ostatními, kteří jsou ospalí a mrzutí.

Peníze

Aspekty zpomalují vaši schopnost vydělávat peníze, na které jste si možná zvykli, a vyžadují, abyste byli zodpovědnější v tom, jak utrácíte své peníze. Stanovte si limity, abyste mohli spořit na důchod nebo jiné cíle. Ovlivněn je váš dům tvořivosti, rodiny a zábavy. Pokud se vám nedaří získat motivaci, myslete na to, jak to, co děláte nyní, prospěje vaší rodině v budoucnu.

Zdraví

Nemůžete v sobě držet zášť příliš dlouho - je to příliš spojeno s hledáním vyšší pravdy o věci. Stejně tak se nenecháte příliš dlouho nachytat na nějakou módní dietu - jste příliš zaujatí prací na vyváženém životním stylu, který zahrnuje zdravé postupy, na něž nepatří ničí příjmení. Rutinu znáte: hodně vody, sezónní místní produkty, málo sacharidů, málo bílkovin, hodně odpočinku. Umírněnost ve všem, včetně střídmosti!

Přečtěte si také