Denní horoskop BERANA na 11. 7. 2022

Beran 11. 7. 2022

Milostný partner se vám může zdát příliš tichý, Berani. Možná se vám váš přítel už nějaký den neozval. Pokud to dovolíte, mohlo by to odstartovat vaše pochybnosti a nejistotu, což ve vás vyvolá otázku, zda vám na této osobě ještě záleží, nebo zda je navždy pryč. Snažte se zůstat objektivní. Má váš přítel právě teď nějaké starosti? To může být důvod, proč se odmlčel. Starosti vám jen zhorší náladu.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nenechte se dnes vést špatným směrem intenzivní souhrou planetárních energií. Pokud právě začínáte nový vztah s někým, o kom toho víte jen velmi málo, pak můžete zjistit, že on není tak docela tím, co jste očekávali, a možná ani vy nejste tím, co očekával on. Možná bude nejlepší být k sobě upřímní a upravit způsob, jakým se k sobě chováte.

Práce

Dnešní patovou situaci v práci můžete využít ve svůj prospěch. Potřebujeme někoho se silným, pevným a sebevědomým názorem – tedy sebe. Jste ve skvělé pozici, abyste se pustili do řešení vzniklého zmatku.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaše peníze. Je čas přehodnotit, jak v současné době vyděláváte peníze. Nenávidíte svou práci? Chtěli byste si najít smysluplnější práci? Tento týden vám dává příležitost objevit nový způsob, jak dělat svou vysněnou práci.

Zdraví

Koho máte rádi ve své blízkosti? Přinášejí vám blízké osobní vztahy veškerou radost a uspokojení, které si zasloužíte? Možná jste se ocitli ve vyjetých kolejích a je čas oddělit se od těch, kteří vás drží. Abyste si pomohli trochu se postit od lidské společnosti a najít sami sebe, věnujte chvíli přehodnocení svého zdravotního režimu. Zahrnuje dostatek času pro sebe?

Přečtěte si také