Denní horoskop BERANA na 12. 1. 2023

Beran 12. 1. 2023

Berani, dnes by se vám mohly v mysli vynořovat vzpomínky z dávné minulosti, možná už z raného dětství. Možná si budete připadat opravdu hloupě, když budete plakat nad pohádkou, kterou vám četla babička, když vám bylo pět let, ale jakkoli to může být trapné, ve skutečnosti je to pozitivní forma uvolnění. Stará bolest z minulosti, i tak nesmyslná, jako je tato, vás může ve skutečnosti omezovat v současné situaci. Nechte ji odejít a poučte se z tohoto procesu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte dokonalý románek, nikam nespěchejte. Jediné vztahy, které mají šanci, jsou ty, které už trvají delší dobu a kde už dokážete přesně odhadnout, co váš partner (současný nebo budoucí) udělá dál. Pokud nechcete žádné překvapení, počkejte chvíli na příznivější aspekt.

Práce

Bohužel cesta, po které jste se vydali, vás dnes přivedla do slepé uličky. Jistě máte dost energie na to, abyste svůj úkol dotáhli do konce, ale někde po cestě jste ztratili perspektivu svého skutečného cíle. Možná byste se měli vrátit k rýsovacímu prknu.

Peníze

Tento týden je věnován vašemu sektoru plnému dluhů a peněz jiných lidí. Jste uprostřed změny svého peněžního života k lepšímu, ale může trvat nějakou dobu, než se z toho úplně vymaníte. Mezitím vás mocní hráči povzbuzují k větší komunikaci, zejména pokud jde o vaše peníze. Nenechte za sebe rozhodovat druhé.

Zdraví

Možná se přistihnete, že jste posedlí něčím, na čem dnes nezáleží. Během tohoto rozptýlení se držte svých zdravých návyků, a když dojde na lámání chleba, stůjte si pevně za svým zdravím! Všichni se jednou za čas cítíme mimo kontrolu. Připomeňte si, že nejste dokonalí, nikdo neočekává, že budete dokonalí, a vy se o dokonalost nesnažíte. Pokud to nepomůže potlačit obsedantní myšlení, zkuste jít brzy spát a zkuste to zítra znovu.

Přečtěte si také