Denní horoskop BERANA na 12. 2. 2023

Beran 12. 2. 2023

Pokud zpomalíte a soustředíte se, k chybějícím spojením a nešťastným nedorozuměním bude docházet méně často. Nezapomeňte, že si můžete poradit sami, Berani. Nemějte pocit, že nutně potřebujete souhlas druhých, než se pustíte do projektů, které chcete dokončit. Vaše mysl vás dnes nabádá, abyste převzali iniciativu, a tak se do toho směle pusťte. Jen se ujistěte, že ve svých činech nejste příliš ukvapení. Budete produktivnější, když si vše nejdříve promyslíte, než začnete jednat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Problémy se vám dnes zdají příliš citlivé a sentimentální. Neradi zkoumáte podobné záležitosti příliš do hloubky, protože se bojíte, co byste mohli zjistit, nebo ještě hůře, co byste si museli přiznat. Možná se vám podaří své pocity do jisté míry racionalizovat, ale úplně je vymýtit nedokážete.

Práce

Věnujte více času úpravě svého vzhledu. Lidé oceňují a respektují ty, kteří jsou upravení, čistí a dobře oblečení. Navíc se budete cítit sebevědoměji, když budete vědět, že vypadáte upraveně. Dostanete se dál, než si myslíte, že je možné.

Peníze

Tento týden je krása ve vzduchu! Vaše domácnost může potřebovat trochu vylepšit, takže se nemusíte stydět utratit trochu těžce vydělaných peněz v tomto sektoru. Také ve vašem sektoru společných investic je živo. Vydat se na trh s kamarádem může udělat své.

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci zjistit, co si myslíte o citových skutečnostech, které ne vždy vyplouvají na povrch. Nemůžete vždy vědět, co cítíte, pokud si nedáte čas na rozmyšlenou – a víme, že jste často příliš v pohybu (nebo příliš zapojeni do problémů jiných lidí), než abyste se na sebe pozorně podívali. Zkuste si alespoň dvakrát týdně ve volném čase zajít na lekci jógy nebo na relaxační procházku.

Přečtěte si také