Denní horoskop BERANA na 12. 3. 2023

Beran 12. 3. 2023

Vaše intuice a představivost dnes pracují na nejvyšší úrovni, Berani. Nebuďte překvapeni, když dostanete chuť psát nebo malovat. I když nemáte všechno potřebné vybavení, přesto se do toho pusťte. Čmáranice v zápisníku můžete později snadno přepsat do formálnějších materiálů. Dnes je důležité, abyste začali. Pravděpodobně vytvoříte něco úžasného!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je velmi příjemný, plný úvah a příznivých planetárních tranzitů. Pokud jste si s partnerem (současným nebo budoucím) naplánovali, že spolu něco podniknete, nedělejte to příliš náročně. Abyste co nejlépe využili kouzla, které je ve vzduchu, zkuste doma relaxovat ve voňavé koupeli při svíčkách, která vás naladí na báječné jídlo a rozhodně brzkou noc.

Práce

Podpora, kterou potřebujete, je k dispozici. Důvěra, ve kterou jste doufali, je ve vás. Už neexistují žádné výmluvy. Postupujte s velkým přesvědčením a budete bohatě odměněni. Nyní máte dobré předpoklady k tomu, abyste učinili významný kariérní krok.

Peníze

Tento týden vám přináší obrovskou úlevu, protože můžete být produktivnější. Možná uvažujete o přesunu do domácí kanceláře, která s sebou nese méně rušivých vlivů než ta, v níž jste pracovali v poslední době. Mezitím se připravte na změny na dluhové frontě. Planety vás umí překvapit změnami úrokových sazeb a podmínek. Čtěte drobné písmo.

Zdraví

Když se cítíte rozptýlení, je obtížné dosáhnout rovnováhy. Je důležité vybrat si jídlo a druh cvičení, které jsou pro vás vhodné. Jako jedinec, kterému záleží na rovnováze, byste se mohli dobře naučit nějaké meditační cvičení – nezáleží na tom, jak velké nebo malé cvičení to bude, velmi vám to pomůže. Některé aspekty jógy zahrnují meditaci a můžete si najít online kurzy nebo výukové programy, které odpovídají vašim potřebám. Rozšířenější technikou je transcendentální meditace.

Přečtěte si také