Denní horoskop BERANA na 13. 2. 2023

Beran 13. 2. 2023

Skupinové aktivity vás dnes mohou trochu zneklidnit, Berani. Oživené diskuse by se mohly změnit v hněvivé hádky, což by mohlo urazit vaši touhu po harmonii. Dnes by mohlo dojít k výměně mnoha mylných informací, které by mohly způsobit zmatek a krátkou náladu. Pokud můžete, zůstaňte doma, ale pokud musíte jít ven, nebojte se odejít při prvním náznaku hádky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být docela vhodný pro společenské setkání a jistě se setkáte s velmi zajímavými lidmi. Pokud jde o jednu konkrétní osobu, jistě se budete moci leccos přiučit. Jak se bude vztah mezi vámi rozvíjet, zjistíte, že vás tato osoba může o mnoha věcech naučit.

Práce

Když se v práci rozhoří hádky, dejte si pozor, abyste nakonec nehráli za oba týmy. Ostatní vás mohou považovat za podrazáka a brzy ztratíte respekt z obou stran. Vyberte si jednu nebo druhou stranu, nebo se do boje vůbec nezapojujte.

Peníze

Tento týden je krása ve vzduchu! Vaše domácnost může potřebovat trochu vylepšit, takže se nemusíte stydět utratit trochu těžce vydělaných peněz v tomto sektoru. Také ve vašem sektoru společných investic je živo. Vydat se na trh s kamarádem může udělat své.

Zdraví

Dnešní energie je vám dobře známá a díky dnešní konjunkci planet se vám jí dostane ve velkém – obrovském  množství. Je důležité pít hodně vody a pravidelně cvičit, abyste tuto ohnivou energii zklidnili i zpracovali. Přínos bude pro ostatní zřejmý a můžete očekávat, že uslyšíte spoustu komplimentů na svou zářivou pleť, optimistickou náladu a celkovou bujnost.

Přečtěte si také