Denní horoskop BERANA na 13. 5. 2022

Beran 13. 5. 2022

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes předsevzít, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy! Upřímnost je dnes důležitá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nenecháte se přesvědčit, abyste šli proti svým hlubším instinktům, zejména díky dnešním nebeským energiím. Někdo výjimečný se může ze všech sil snažit, abyste souhlasili s jeho verzí událostí, což zahrnuje spoustu jemných lichotek, nátlaku a možná i trochu manipulace. Budete jim však muset dát najevo, že pokud se budou takto chovat, nebudou nadále výjimeční.

Práce

Váš postřeh je docela bystrý. Jste schopni vidět věci, které ostatní lidé nevidí. To vám dává obrovskou výhodu oproti většině lidí ve vašem okolí. Během dne pomalu a nenápadně shromažďujte důležitá fakta a informace.

Peníze

Jste samozřejmě génius. Jde jen o to, že ostatní to ještě nepochopili. Všechny věci, které jsou jedinečné a individuální, vás nyní mohou přitahovat, zejména pokud se týkají vašich peněz. A protože se tato aktivita nachází ve vašem domě skupin a politiky, je opravdu na čase dát vědět o tom, čím si v současnosti vyděláváte peníze, i o věcech, které chcete dělat v budoucnu.

Zdraví

Nedovolte, aby pokrok stál v cestě citům! V tomto týdnu si pravděpodobně budete říkat "k čemu to všechno je?". - a přestože na tuto otázku nebudete schopni nutně odpovědět, je důležité dát si na ni čas. Trochu zpomalte tempo a otevřete se svému vnitřnímu hlasu. Dopřejte si čas na odpočinek a regeneraci tím, že si v rozvrhu vyhradíte čas na cvičení. Po něm vypijte hodně vody a nezapomeňte zhluboka dýchat.

Přečtěte si také