Denní horoskop BERANA na 14. 3. 2023

Beran 14. 3. 2023

Člen vaší domácnosti, který se zotavuje z nemoci, by mohl ocenit vaši pomoc, Berani. Může vás to překvapit, protože služba přátelům je pro vás druhou přirozeností. Buďte si jisti, že cokoli jste dělali, mělo pro tuto osobu velký význam. Uvolněte se s vědomím, že jste milováni, žádáni a oceňováni. To vás může v budoucnu podržet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli se vaše pocity mohou měnit od velkých sympatií k vašemu současnému milostnému partnerovi až po náhlé ochlazení, nemusí být dobré dělat si definitivní plány. Dnešní nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste byli ve svých interakcích opravdoví a upřímní, a také k tomu, abyste se na situaci dívali z odstupu.

Práce

Tření, které se u vás objevuje, je důsledkem toho, že nejste zcela vyrovnaní. Buď kladete na práci příliš velký, nebo příliš malý důraz ve srovnání s ostatními oblastmi svého života. Usilujte o harmonii ve svém světě. Dnešní den je vhodný k nalezení rovnováhy.

Peníze

Tento týden vám přináší obrovskou úlevu, protože můžete být produktivnější. Možná uvažujete o přesunu do domácí kanceláře, která s sebou nese méně rušivých vlivů než ta, v níž jste pracovali v poslední době. Mezitím se připravte na změny na dluhové frontě. Planety vás umí překvapit změnami úrokových sazeb a podmínek. Čtěte drobné písmo.

Zdraví

Současný planetární vliv vás vybízí k tomu, abyste zpochybňovali své osobní zvyky  zároveň cítíte nedůvěru k cvičení, jako by vás vesmír kritizoval za cokoli, co není dokonalé. Je důležité si všimnout, zda k tomu dochází, protože je to klíč k rozbití systému popírání. Když se cítíme odsuzováni, popíráme dané chování. Když cítíme přijetí, můžeme přijmout změnu.

Přečtěte si také