Denní horoskop BERANA na 14. 4. 2023

Beran 14. 4. 2023

Nepatříte k těm, kteří by příliš věřili významu snů, ale možná se vám nedávno zdál sen, jehož předpověď byla tak přesná, že vás téměř děsila. Určitě to bylo podivné. Zapište si vše, co si o něm pamatujete, a pak si o představách promluvte s přítelem. Nebojte se, Berani, váš přítel se vám nebude smát. Je více než pravděpodobné, že se vám dostane výmluvných postřehů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity se mohou pohybovat na jednu stranu a pak zase zpět, což se při současné astrální konfiguraci může v důležitém vztahu velmi dobře stát. Oba však musíte jít hlouběji než jen k povrchním otázkám, abyste zjistili, co ke svému vztahu skutečně cítíte. Pomohlo by, kdybyste byli upřímní a prodiskutovali, zda cítíte, že je správné pokračovat v tom, co je, nebo ne. Odvážné rozhodnutí!

Práce

Budete se cítit nerozhodní, což vás bude dráždit, protože byste se raději rozhodli, než abyste seděli v nejistotě. Odolejte pokušení jednat bez předchozího rozmyslu. Je v pořádku, když strávíte nějaký čas rozvažováním. Bude vám to ku prospěchu.

Peníze

Tento týden je pro vás dobrý. Bude se vám lépe komunikovat a hledání práce a vyjednávání o platu by mělo jít hladčeji. Pokud chcete vydělat více peněz, nemyslete na to, co nemáte. Místo toho přemýšlejte o tom, co můžete ve svém životě a v životech ostatních změnit díky tomu, co vyděláváte nyní. Záleží na lidech, kterých se dotýkáte, ne na tom, co vlastníte.

Zdraví

Můžete se cítit zrazeni, když mezi přáteli dojde k nedorozumění. Je důležité vyvinout způsoby, jak se s tímto zmatkem vypořádat, abyste dosáhli jasnosti dříve, než se zapojíte do dramatu, které může zrada způsobit. Dříve než se na někoho obrátíte s otázkou zmatku, musíte si sami udělat jasno. Cvičební režim je skvělým způsobem, jak vnést do svého života jasnost. Je zde pevně stanovený harmonogram, který je třeba dodržovat, a pocit úspěchu, který si můžete vychutnat po každém cvičení.

Přečtěte si také