Denní horoskop BERANA na 14. 5. 2023

Beran 14. 5. 2023

Berani, teď není vhodná doba na to, abyste se ve vztahu více angažovali. V poslední době nejste spokojeni se svým přístupem k věcem. Nezapomínejte, že vlastnosti vašeho partnera s tím mohou mít co do činění. Máte dva měsíce na to, abyste se o věci postarali. Využijte tohoto období k přehodnocení. Nestává se to tak často.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace by mohla znamenat, že se v blízkém osobním vztahu objeví jeden nebo dva problémy s egem. Nebudou ve skutečnosti tak vážné a ve skutečnosti budou spíše zábavné, ale přesto naznačují, že oba máte silné osobnosti a pravděpodobně jen tak neustoupíte, pokud někdy dojde k opravdu velké hádce.

Práce

Nacházíte se v bodě rozhodování, jste na křižovatce. Právě teď je vaše myšlení praktické a kritické. Jste schopni vidět nerovnosti na cestě. Je vhodná doba, abyste zvážili všechna pro a proti svého nadcházejícího rozhodnutí. Vaše myšlení je jasné.

Peníze

Jste samozřejmě génius. Jde jen o to, že ostatní to ještě nepochopili. Všechny věci, které jsou jedinečné a individuální, vás nyní mohou přitahovat, zejména pokud se týkají vašich peněz. Je opravdu na čase dát vědět o tom, čím si v současnosti vyděláváte peníze, i o věcech, které chcete dělat v budoucnu.

Zdraví

V příštích dnech se může objevit emocionální nepořádek, ať už vnitřní, nebo vnější, a vy musíte odolat nutkání ho uklízet. Dnešní náročný aspekt je jako velká hádka otce a matky před zraky malého dítěte, vás. Musíte si dát pozor, abyste se nenechali uzavřít do sebe emocionálním napětím, které cítíte. Pravidelné cvičení a strava, která zahrnuje čerstvou zeleninu, vám pomohou zůstat pružní a soustředění, emocionálně.

Přečtěte si také