Denní horoskop BERANA na 15. 1. 2023

Beran 15. 1. 2023

Partner nebo kolega může právě teď procházet nějakými změnami, které vás přimějí přemýšlet o tom, zda s ním máte budoucnost. Může se zdát, že se posouváte vpřed, zatímco tato osoba zaostává. Může se jednat pouze o dočasný stav, Berani, proto si dejte pozor, abyste v tuto chvíli nedělali ukvapené závěry. Nabídněte svou pomoc a udělejte, co je ve vašich silách, a pak nechte dotyčnou osobu, ať si věci vyřeší sama. To může během několika dní pominout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy jste zcela ztraceni ve svých myšlenkách, fantaziích a představách, až ti, s nimiž přijdete do styku, usoudí, že jste z jiného světa nebo dimenze. Astrální vliv vás dnes přivádí zpět na zem a ve chvíli vzácné otevřenosti můžete mít chuť zasvětit milovanou osobu do hloubky svých citů k ní. Na tuto příležitost nezapomenou.

Práce

Váš rychlý jazyk, silné komunikační schopnosti a schopnost navazovat přátelství s lidmi z různých táborů budou dnes nesmírně cenné. Překlenutí propasti mezi znepřátelenými osobnostmi je pro váš celkový úspěch nesmírně důležité.

Peníze

Tento týden je věnován vašemu sektoru plnému dluhů a peněz jiných lidí. Jste uprostřed změny svého peněžního života k lepšímu, ale může trvat nějakou dobu, než se z toho úplně vymaníte. Mezitím vás mocní hráči povzbuzují k větší komunikaci, zejména pokud jde o vaše peníze. Nenechte za sebe rozhodovat druhé.

Zdraví

Dokážete ze složité situace vytěžit maximum, a tak vám často uniká, jak moc jste ochotni pracovat na pozitivním přístupu. Někdy však může být užitečné všimnout si, co se vám na dané situaci nelíbí. Dovolte si někdy pocítit zklamání. Ne vždy je na vás, abyste z toho vytěžili maximum. Cvičte se v tom, abyste si svůj pozitivní přístup a sílu vůle šetřili pro situace, které si to skutečně zaslouží.

Přečtěte si také