Denní horoskop BERANA na 15. 2. 2023

Beran 15. 2. 2023

Studium některých dokumentů týkajících se vašich financí může přinést příjemné překvapení. Jste na tom lépe, než jste si mysleli, Berani! Možná se dočkáte nějakých dividend nebo výhod. Mohli byste se rozhodnout, že si dopřejete nějaký dárek pro rodinu, nebo se možná pustíte do nějaké práce na svém domě. Dávejte si pozor, abyste se vyhnuli impulzivním nákupům, a neutrácejte jako blázni. Nechcete přece, aby vaše finanční prostředky zmizely stejně rychle, jako přišly!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální aspekt dne může být právě tím podnětem, který potřebujete, abyste navázali srdečné spojení s někým výjimečným. Není však dobré, abyste se potloukali v pozadí, snažili se upoutat jejich pozornost a doufali, že k vám přijdou a začnou konverzovat; chcete-li dosáhnout pokroku, budete muset začít s rozhovorem.

Práce

Od různých lidí, se kterými spolupracujete, můžete dostávat protichůdné pokyny. Uvědomte si, že se nemůžete zavděčit všem, ale můžete se zavděčit i sami sobě. Řiďte se pokyny, které vám dávají smysl. Vyhovět všem nebude fungovat.

Peníze

Možná se snažíte získat širší publikum pro to, co děláte nyní, abyste mohli přilákat kupce, investory nebo jiné osoby s penězi. Něco, co plánujete, vyžaduje více peněz, abyste to mohli rozjet. Je velmi důležité věnovat určitou pozornost penězům, o které se dělíte s ostatními. Spoluinvestice nebo dluhy je třeba ošetřit. Ujistěte se, že jste podepsali všechny dokumenty a včas zaplatili všechny poplatky. Odtud můžete sklízet ovoce.

Zdraví

Příznivý tranzit vám dnes usnadňuje práci. Ve vzduchu je cítit příjemný pocit štěstí. Abyste si pomohli správně rozehrát karty, pijte hodně vody a přeneste část této očistné energie dolů do jater. Ve vašem zdraví se skrývá víc, než se na první pohled zdá. Pokračujte tento týden v proplachování svého organismu a cvičte, jak jen můžete. Uvědomte si, že ze svého systému uvolňujete toxiny. Je to mocný čin  buďte na něj hrdí!

Přečtěte si také