Denní horoskop BERANA na 15. 3. 2023

Beran 15. 3. 2023

Dopis, telefonát nebo návštěva milence či blízkého přítele vám pravděpodobně přinese zajímavé zprávy. Vaše tvůrčí energie je na vrcholu, Berani, tak proč se nepokusit o psaní, hudbu, kreslení nebo malování? Tuto kreativitu budete muset vtěsnat mezi mnoho pochůzek, protože planety naznačují, že dnes podniknete mnoho krátkých cest.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet může znamenat, že máte určitý pocit tíhy, pokud jde o váš vztah. Nemusí na něm být nic zvlášť špatného, ale cítíte, že potřebujete čas na to, abyste se zamysleli nad svými motivy, nad všemi různými aspekty a výzvami, které představuje, a také abyste zvážili vše, co je skutečně pozitivní. Z dnešních peripetií vyjdete silnější a s jasnějším pocitem, co se toho všeho týče.

Práce

Uchopte situaci, která nikam nevede. Můžete si všimnout, že v souvislosti s vaší prací dochází ke stagnaci díky něčí neschopnosti se rozhodnout v určité záležitosti. To je váš čas zasáhnout a napnout svaly.

Peníze

Už je to nějaký čas, co jste měli pocit, že vám platí tolik, kolik si zasloužíte, ale to se může brzy změnit. V práci jste nyní hvězdou, která předvádí svůj talent a schopnosti v tom nejlepším světle. Ostatní ve vás vidí to, co chtějí vidět, téměř jako byste byli promítacím plátnem v životní velikosti. Máte veškerou moc požádat o více peněz nebo se skvěle zasadit o své případné povýšení.

Zdraví

Podívejte se, co je pro vás na světě nejdůležitější. Někde na vašem seznamu je pravděpodobně pocit pohody pro všechny a bezpečná komunita, ve které mohou vyrůstat naše děti. Jedním ze způsobů, jak můžete vyvážit své vlastní potřeby a potřeby komunity, je účast v ekologickém zemědělství. Zvažte možnost získat znalosti o problematice ekologického zemědělství. Vědomí toho, co můžete udělat, přispěje k vašemu pocitu pohody. Nákup biopotravin je politickým i výživovým prohlášením.

Přečtěte si také