Denní horoskop BERANA na 15. 4. 2023

Beran 15. 4. 2023

Vaše kreativita je na vrcholu, Berani, tak toho využijte. Tento den je ideální pro malování nebo psaní. I když svůj talent považujete za hluboko pod úrovní amatérského, možná budete překvapeni tím, co jste schopni vytvořit. Ignorujte svého přísného vnitřního redaktora a pracujte pro čisté potěšení z tvorby. Výsledky vás potěší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní tranzit planet může vyvolat nerozhodnost, protože se snažíte zjistit, zda má cenu pozvat určitou osobu na rande. Zdá se, že je velmi obtížné na ni zapůsobit, a přitom máte důvěrné informace, že se jí nesmírně líbíte. Odpovědí může být, že má zvláštní způsob, jak dávat najevo svou náklonnost. Buďte si jisti, že má zájem.

Práce

Vaše myšlení se zrychlí. Zjistíte, že to, co vám dříve trvalo hodiny, vám nyní zabere jen několik minut. Tato duševní čilost vás bude provázet po několik následujících týdnů, takže tento čas využijte ve svůj prospěch. Můžete toho hodně dokázat.

Peníze

Tento týden je pro vás dobrý. Bude se vám lépe komunikovat a hledání práce a vyjednávání o platu by mělo jít hladčeji. Pokud chcete vydělat více peněz, nemyslete na to, co nemáte. Místo toho přemýšlejte o tom, co můžete ve svém životě a v životech ostatních změnit díky tomu, co vyděláváte nyní. Záleží na lidech, kterých se dotýkáte, ne na tom, co vlastníte.

Zdraví

Děláte skvělou práci, když se staráte o druhé, ale otázka zní: jak jste na tom vy? Emoce, který vás táhnou k péči o druhé, vás nutí zanedbávat péči o sebe sama. To nemůže být dobré pro vaši vlastní rovnováhu. Začněte dnes horkou koupelí s několika kapkami eukalyptového oleje. Eukalyptus probouzí naši vnitřní touhu uspět a čerpat z vlastních zdrojů k dosažení svých cílů. Tento esenciální olej najdete v internetovém nebo běžném obchodě se zdravou výživou a určitě byste ho měli mít.

Přečtěte si také