Denní horoskop BERANA na 15. 5. 2022

Beran 15. 5. 2022

Současné planetární aspekty posilují váš přirozený soucit s druhými lidmi. Vaše vztahy budou dnes v popředí vaší pozornosti, Berani. Cítíte se dobře a ostatní lidé to na vás poznají! Lidé vás přitahují a chtějí se podílet na vašem léčivém klidu. Naslouchejte bez odsuzování, když si lidé vylévají svá srdce. To je velmi cenná dovednost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

To, že jste přátelští a společenští, vám dnes zajistí rande. Živé planetární energie vás vybízejí ke společenskému kontaktu, ale také ke sdílení vaší slunečné osobnosti s těmi, které ještě tak dobře neznáte. Tím, že se vydáte na neznámé území, dáváte osudu šanci, aby si s vámi pohrál, a získáte tak příležitost seznámit se s někým výjimečným. Oblečte si teplé a přívětivé barvy.

Práce

Nyní je vhodná doba, abyste si vysloužili dobrou karmu. Vybudujte si vesmírné bankovní konto. Zkrátka udělejte něco hezkého pro někoho jiného. Nabídněte někomu bezplatnou službu. V budoucnu pak inkasujete velké odměny. Dávejte a dostanete.

Peníze

Jste samozřejmě génius. Jde jen o to, že ostatní to ještě nepochopili. Všechny věci, které jsou jedinečné a individuální, vás nyní mohou přitahovat, zejména pokud se týkají vašich peněz. Je opravdu na čase dát vědět o tom, čím si v současnosti vyděláváte peníze, i o věcech, které chcete dělat v budoucnu.

Zdraví

Dokud trvá planetární konjunkce, můžete, ale nemusíte být spokojeni, protože tento aspekt signalizuje radikální změnu. Můžete být na změnu připraveni, a v tom případě tuto konkrétní energii uvítáte, nebo můžete být při pomyšlení na změnu nervózní a trochu se napínat! Ať tak, či onak, je třeba zpomalit tempo a nastolit rutinu hlubokého dýchání, abyste mohli následujícími dny procházet s klidným záměrem. Jóga zklidňuje nervy prostřednictvím dechu, tak proč to nezkusit?

Přečtěte si také