Denní horoskop BERANA na 15. 7. 2022

Beran 15. 7. 2022

Berani, daří se vám velmi dobře, ale dnes se možná budete cítit soustředěnější než kdy jindy. Cesta před vámi se zdá být jasná a dobře vymezená. Motivovaně očekáváte budoucnost. Možná uvažujete o dlouhé cestě do zahraničí nebo se možná vrátíte do školy, abyste získali vyšší vzdělání. Dnešní den je vhodný k tomu, abyste prozkoumali a dokončili své plány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám jistě poskytne všechny konverzační schopnosti, které byste mohli potřebovat, abyste přesvědčili velmi žádoucí osobu o tom, že si jí hluboce vážíte. Až do dnešního dne se vám mohlo zdát, že máte svázaný jazyk, ale najednou se vám otevřou slovní stavidla a vy budete schopni diskutovat téměř o čemkoli s nadšením, sebejistotou a vtipem.

Práce

Obraťte se na zahraniční trhy, zahraniční společnosti a/nebo zahraniční lidi, kteří vám poskytnou potřebnou podporu. Bez ohledu na to, na čem právě pracujete, získáte příznivou dávku energie, když se pro odpovědi obrátíte do jiné země.

Peníze

Tento týden zažíváte zajímavou situaci. Váš život může být složitější, než by musel být, zejména pokud jde o to, co je vaše. Určit si, jak budete vydělávat peníze nyní i v budoucnu, je lepší než nechat vše na náhodě. Příliš důvěřovat druhým není nyní to nejlepší.

Zdraví

Vaše tvrdohlavost se může projevit díky dnešnímu pohybu planet. Doufejme, že vás tvrdohlavost upevní v tom, že budete cvičit, jíst pouze zdravá a vyvážená jídla nebo si každý večer dostatečně odpočinete. Pokud zažíváte nějaký emocionální blok, který vám ztěžuje realizaci těchto zdravých návyků, svěřte se někomu, komu důvěřujete, a rozhýbejte tyto zablokované pocity. Vaše zdraví je příliš důležité na to, abyste ho odsunuli na druhou kolej  dejte mu přednost.

Přečtěte si také