Denní horoskop BERANA na 16. 1. 2023

Beran 16. 1. 2023

Komunikace s ostatními by měla být stejně silná na psychické i verbální úrovni, takže očekávejte telepatické záblesky. Praktičnost a zdravý rozum se dnes snoubí s intuicí, takže se budete cítit obzvlášť kreativní. Berani, hlavou vám může proběhnout řada nápadů na nové projekty, které si budete chtít zapsat na později. Může jich však být tolik, že se nebudete schopni rozhodnout. Zeptejte se svých přátel na jejich názory!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebudete muset dělat vůbec nic, abyste se stali středem pozornosti, a přesto si tuto přestávku opravdu zasloužíte. Energie planet umožňuje, aby váš milostný život plynul harmonickým a uspokojivým způsobem. Domluvte si s milovanou osobou rande u večeře, někde, kde se vám opravdu vrátí všechny vzpomínky na to, jaké to bylo, když jste spolu začali chodit.

Práce

Může pro vás být obtížné věnovat své práci plné úsilí, protože většina toho, co děláte, je v rozporu s vaším současným systémem přesvědčení. Zvažte, jak váš kousek skládačky zapadá do celkového globálního obrazu, a podle toho upravte svou kariérní dráhu.

Peníze

Tento týden je věnován vašemu sektoru plnému dluhů a peněz jiných lidí. Jste uprostřed změny svého peněžního života k lepšímu, ale může trvat nějakou dobu, než se z toho úplně vymaníte. Mezitím vás mocní hráči povzbuzují k větší komunikaci, zejména pokud jde o vaše peníze. Nenechte za sebe rozhodovat druhé.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás probudí snílka. Ano, přemýšlejte o tom, co si přejete, a se svou typickou vytrvalostí a odhodláním toho pravděpodobně dosáhnete. Je vhodná doba zaměřit se na kosterní systém a kůži. Těmto dvěma systémům velmi pomáhá pití velkého množství čerstvé vody  po celý den, každý den. Voda pomáhá vylučovat odpadní látky přes kůži a zmírňuje tlak, který se vytváří kolem kloubů.

Přečtěte si také