Denní horoskop BERANA na 16. 4. 2022

Beran 16. 4. 2022

Pokud se dnes budete muset vypořádat s nějakým zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít, nebo že přítel bude muset odmítnout pozvání na večírek, který pořádáte. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je díky současnému planetárnímu uspořádání velmi něžná a s vaším partnerem (současným nebo budoucím) byste si mohli vyměnit několik velmi expresivních slov. Ačkoli si obvykle vybíráte odvážnější a troufalejší přístup, cítíte se nyní hluboce sentimentální a byli byste ochotni jít pro svou pravou lásku až na kraj světa a zpět, pokud by vás požádala o nějakou zvláštní laskavost. Dnes jí vykouzlete úsměv na tváři.

Práce

V tento den vrcholí dynamika, která se vytvářela celý týden, ať už jste v práci, nebo ne. Bez ohledu na to, kde se nacházíte, stres z pracovních záležitostí vás stále provází. Snažte se, aby vám nezkazil víkend.

Peníze

Tento týden je pro vás dobrý. Bude se vám lépe komunikovat a hledání práce a vyjednávání o platu by mělo jít hladčeji. Pokud chcete vydělat více peněz, nemyslete na to, co nemáte. Místo toho přemýšlejte o tom, co můžete ve svém životě a v životech ostatních změnit díky tomu, co vyděláváte nyní. Záleží na lidech, kterých se dotýkáte, ne na tom, co vlastníte.

Zdraví

Soustředění a koncentrace je něco, co obdivujete u ostatních, protože sami jste snadno rozptýlení. Odkdy vás vaše povaha omezuje? Tento měsíc je skvělou příležitostí vybrat si něco, na co se chcete soustředit, a jít za tím. Zkuste se zaměřit na své tělo a vyberte si jeden zdravý návyk, který budete udržovat po celý měsíc. Zvýšení příjmu vody je jedním z návrhů  určitě uvidíte výsledky!

Přečtěte si také