Denní horoskop BERANA na 16. 5. 2022

Beran 16. 5. 2022

Vaše energie se může obrátit ke zkrášlení vašeho domova, Berani. Možná jste se rozhodli vymalovat nebo se vydat zcela novým směrem ve svém vkusu. Plakáty nebo jiné suvenýry z cizích zemí by vás nyní také mohly obzvláště oslovit. Očekávejte, že se u vás někdo zastaví a přinese vám zajímavé novinky, které by mohly rozproudit vaši mysl rychlostí tisíc mil za hodinu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní nebeské energii můžete zažít zajímavé a neotřelé zážitky v oblasti milostného života. Přirozeně se přikláníte k experimentování a k tomu, abyste vše dělali jinak. Pokud se chystáte na rande, zkuste si vzít oblečení, které vás odliší. Jděte někam, kde se projeví vaše velmi alternativní stránka, která se příliš často nedostává ke slovu.

Práce

Šum pomluv a zbytečných informací kolem vás vytváří obtížnou bariéru. Nemůžete jasně vidět pravdu a ani ostatní nejsou schopni vidět jasně vás. Uvědomění si tohoto podivného štítu vám pomůže se z něj vymanit.

Peníze

Jste samozřejmě génius. Jde jen o to, že ostatní to ještě nepochopili. Všechny věci, které jsou jedinečné a individuální, vás nyní mohou přitahovat, zejména pokud se týkají vašich peněz. Je opravdu na čase dát vědět o tom, čím si v současnosti vyděláváte peníze, i o věcech, které chcete dělat v budoucnu.

Zdraví

Dnešní aspekt vás může zlákat a narušit váš vyvážený životní styl lákavými novými nápady a projekty. To lze omezit  doporučujeme jógu. Ne že by nové nápady nestály za to, jen je lepší držet se plánu a nenechat se rozptylovat naprosto vším, co je lesklé a nové. Pokud jste například pozváni na akci, která zní lépe než ta, ke které jste se předtím zavázali, dejte si pozor na nutkání změnit plány.

Přečtěte si také