Denní horoskop BERANA na 16. 7. 2022

Beran 16. 7. 2022

Berani, dnes pravděpodobně více než obvykle toužíte po samotě. Ačkoli jste se možná zavázali k účasti na nějakém večírku nebo setkání, nyní se vám tato myšlenka může zdát otravná. Možná budete raději pracovat na nějakých úkolech či projektech, nebo si budete chtít jít zacvičit a uvolnit část napětí, které cítíte. Druhá možnost je dobrá. Pokud si zacvičíte dříve, možná budete mít později chuť někam vyrazit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nepropadejte sklíčenosti, zvláště když je ve vzduchu tolik potenciálu k proměně. Astrální konfigurace naznačuje, že jediné, co potřebujete, je nový pohled na vztahy, protože ten, který máte v současnosti, může být příliš omezující. Možná by vám prospěla změna ve vašem společenském životě, která by vás zavedla do nových kruhů a pomohla vám komunikovat se zcela odlišnými lidmi.

Práce

Nevzdávejte se důležitého projektu, na kterém jste pracovali. Tento projekt nemusí být důležitý pro nikoho jiného, ale je důležitý pro vás, tak ho nenechte propadnout. Je pravděpodobné, že na něm dnes uděláte obrovský pokrok.

Peníze

Tento týden zažíváte zajímavou situaci. Váš život může být složitější, než by musel být, zejména pokud jde o to, co je vaše. Určit si, jak budete vydělávat peníze nyní i v budoucnu, je lepší než nechat vše na náhodě. Příliš důvěřovat druhým není nyní to nejlepší.

Zdraví

Dnešní tranzit si můžete užít, protože je to čas, kdy se můžete intenzivně věnovat sami sobě a svým osobním potřebám. Ve skutečnosti je to skvělý tranzit pro péči o tělo. Užívejte si to, že jste co nejpřitažlivější. Pokud je to možné, nechte se ostříhat, udělejte si nehty, dopřejte si masáž, aby vaše pleť byla krásná a zářivá, naložte se do vany s pravými okvětními lístky růží. Dopřejte si zdravé potěšení a na nic se neptejte: pokud je to zdravé, zasloužíte si to!

Přečtěte si také