Denní horoskop BERANA na 17. 3. 2023

Beran 17. 3. 2023

Berani, dnes by mohlo dojít k uzdravení některých traumat z dětství, možná prostřednictvím kontaktu s někým, kdo vás tehdy znal. Nebuďte překvapeni, když vám ukápne pár slz. Je to normální uvolnění. Také byste se mohli náhle smát jako blázni. Jakmile to všechno skončí, vezměte na večer ven svého přítele a rozjeďte to na plné obrátky. To vám pomůže odlehčit a umožní vám to usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejste si jisti, zda se do něčeho dnes pustit, nebo ne, zvláště s ohledem na dnešní planetární konjunkci. Víte, že dotyčná osoba vás hluboce fascinuje, a při pomyšlení na její blízkost se rozplýváte. Přesto vás něco, nějaký drobný detail, který nedokážete přesně pojmenovat, brzdí. Potřebujete se rozhodnout tak či onak.

Práce

Sny, po kterých jste toužili, najednou ustoupily do pozadí. Bombardují vás praktičtější záležitosti a vaše sny ustoupily do pozadí. Je v pořádku dát přednost jiným věcem, ale nezapomínejte na své sny úplně.

Peníze

Už je to nějaký čas, co jste měli pocit, že vám platí tolik, kolik si zasloužíte, ale to se může brzy změnit. V práci jste nyní hvězdou, která předvádí svůj talent a schopnosti v tom nejlepším světle. Ostatní ve vás vidí to, co chtějí vidět, téměř jako byste byli promítacím plátnem v životní velikosti. Máte veškerou moc požádat o více peněz nebo se skvěle zasadit o své případné povýšení.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace ve vás může vyvolat pocit osamělosti, protože si uvědomíte, že ve světě panuje nerovnováha, kterou vy sami nemůžete změnit. Při zvažování určitých zdravotních problémů můžete zažívat pocit izolace. Snažte se sdílet své myšlenky a nápady s přáteli a rodinou, kteří vás podporují. Tato planetární energie vám říká, abyste se podělili o to, co máte na srdci a v mysli, s těmi, kterým důvěřujete.

Přečtěte si také