Denní horoskop BERANA na 17. 4. 2022

Beran 17. 4. 2022

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohyb nebeských těles vás může povzbudit k tomu, abyste jednali s někým, kdo vás silně přitahuje. Když něco nebo někoho chcete, neostýcháte se toho dosáhnout. Naštěstí se zdá, že totéž může cítit i on k vám, a tak jakákoli opatření, která učiníte, abyste se sešli, budou jistě velmi úspěšná. Dbejte na to, abyste se oblékli do teplých a slunečných barev.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, budete cítit obrovský tlak na splnění určitých úkolů. Pokud jste doma, věnujte se domácím pracím, ke kterým jste se chtěli dostat už několik týdnů. Dnes je "deštivý den", na který jste čekali.

Peníze

Tento týden je pro vás dobrý. Bude se vám lépe komunikovat a hledání práce a vyjednávání o platu by mělo jít hladčeji. Pokud chcete vydělat více peněz, nemyslete na to, co nemáte. Místo toho přemýšlejte o tom, co můžete ve svém životě a v životech ostatních změnit díky tomu, co vyděláváte nyní. Záleží na lidech, kterých se dotýkáte, ne na tom, co vlastníte.

Zdraví

Vaše srdce je na správném místě, když se o sebe staráte stejně dobře jako o druhé. Je třeba vás povzbuzovat, abyste se dobře stravovali, cvičili a dostatečně odpočívali. Buďte opatrní, pokud se ocitnete ve vztahu s někým, kdo vám tvrdí opak, že nejdůležitější je postarat se o jeho potřeby, abyste mu dokázali, že ho máte rádi. Je to pro vás past a musíte hledat partnerské vztahy s lidmi, kteří sdílejí vaše zdravé návyky.

Přečtěte si také