Denní horoskop BERANA na 17. 5. 2022

Beran 17. 5. 2022

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Velmi dobře si uvědomujete dynamiku svého ideálního vztahu s dnešní nebeskou energií. Někdo, kdo je vám obzvláště sympatický, vás přivádí k pochopení toho, co přesně od partnerství chcete. Ať už jste se předtím poučili z čehokoli, může vám to být jen ku prospěchu, protože se rozhodujete, jak daleko byste chtěli tento nejnovější románek dotáhnout.

Práce

Jiní lidé se vás budou snažit přesvědčit, že novější myšlenka je nejlepší. Možná se na trhu právě objevil nový gadget, o jehož koupi vás přesvědčují. Přirozeně budete skeptičtí. Nebuďte v tomto ohledu příliš přísní. Buďte těmto novým nápadům otevření.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám prostě bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Čekání na správný čas nemusí být při dnešní planetární energii tou správnou strategií. Budete se cítit trochu váhavě při běžných každodenních činnostech, ale to se dá při tomto tranzitu očekávat. Zdravotní záležitosti a aktivity nelze odkládat. Musíte se svým zdravím zabývat každý den a nebrat ho jako samozřejmost. Musíte se mimořádně pečlivě věnovat sami sobě a pečovat o sebe.

Přečtěte si také