Denní horoskop BERANA na 17. 6. 2023

Beran 17. 6. 2023

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete muset naučit číst mezi řádky, zejména s ohledem na dnešní planetární konjunkci. Jeden vztah nemusí být úplně takový, jak se zdá, a přesto by se osoba, se kterou se stýkáte, mohla snažit být co nejlaskavější a nejvstřícnější. Mohlo by se stát, že vám nechce ublížit, přesto ze sebe rozhodně potřebuje něco dostat.

Práce

Dnes se s někým dostanete do boje o moc, který může být poměrně obtížné vyřešit. I když se s touto osobou nikdy nesetkáte tváří v tvář, její energie na vás silně působí. Snažte se uvolnit a uvědomit si širší souvislosti.

Peníze

Tento týden se zabývá aspekty, které ovlivňují váš sektor dluhů a cizích peněz. Tuto oblast ovlivňuje také vaše kariéra. Můžete však být zkoušeni v oblasti svých přátel nebo jiných skupin. Jsou nyní jednoduše nestabilní a jeden den mohou být skvělí, ale druhý den zcela bez podpory. Jděte zatím sami, dokud nenajdete lidi, kterým můžete důvěřovat.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje. Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také