Denní horoskop BERANA na 17. 7. 2022

Beran 17. 7. 2022

Dnešní den se vyznačuje rozporuplným aspektem tlaku a tahu, který ve vás může vyvolat pocit nejistoty, jak postupovat. Na jedné straně můžete mít pocit, že chcete vše naplánovat a stabilizovat své emoce, abyste mohli fungovat naplno. Na druhou stranu vás může něco táhnout do oblak. Mluví z vás vaše srdce. Poslouchejte. Najděte kompromis mezi těmito dvěma energiemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vás vybízí k tomu, abyste dnes večer dali své lásce ochutnat svůj hříšný smysl pro humor. Možná si při pozvání na rande neuvědomili, jací přesně jste, ale vy jim to rozhodně hodláte dát najevo. Alespoň se pak mohou rozhodnout, zda je to ten typ vztahu, který hledali, nebo zda by byl lepší někdo trochu umírněnější.

Práce

Máte důležitou informaci, kterou dnes potřebujete přesunout do systému. Bohužel vám však v cestě stojí silná síla. Zdá se, že se někdo automaticky staví proti všem novým nápadům. Nevzdávejte se v tuto chvíli naděje.

Peníze

Tento týden máte zajímavou situaci. Váš život může být složitější, než by musel být, zejména pokud jde o to, co je vaše. Určit si, jak budete vydělávat peníze nyní i v budoucnu, je lepší než nechat vše na náhodě. Příliš důvěřovat druhým není nyní to nejlepší.

Zdraví

Jste jedno z nejfyzičtějších astrologických znamení. Máte denní nebo týdenní cvičební program, který nábožně dodržujete? Pokud ne, měli byste. Doporučuje se to lidem v každém věku. Životní energie, kterou čerpáte z pravidelné fyzické aktivity, ovlivňuje vaši náladu, schopnost soustředit se, váš jídelníček i váš romantický život. Udržujte krev v pohybu a budete po všech stránkách šťastnějším člověkem!

Přečtěte si také