Denní horoskop BERANA na 18. 4. 2022

Beran 18. 4. 2022

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal nějaké pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní! Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se možná rozhodnete udělat něco pro to, aby váš současný vztah fungoval ještě lépe. Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste se podívali na všechny zvyky nebo rutiny, do kterých jste se oba zapojili a které nemusí přinášet to nejlepší z vašeho partnera (současného nebo budoucího). Víte, jaké to jsou - potřebujete jen odhodlání ke změně.

Práce

Týden začíná poněkud rozpačitě. Všichni kolem vás se zdají být díky předchozímu víkendu trochu rozhození. Zdá se, že nic nezapadá na své místo a jednání lidí je nahodilé. Buďte připraveni téměř na všechno.

Peníze

Tento týden je pro vás dobrý. Bude se vám lépe komunikovat a hledání práce a vyjednávání o platu by mělo jít hladčeji. Pokud chcete vydělat více peněz, nemyslete na to, co nemáte. Místo toho přemýšlejte o tom, co můžete ve svém životě a v životech ostatních změnit díky tomu, co vyděláváte nyní. Záleží na lidech, kterých se dotýkáte, ne na tom, co vlastníte.

Zdraví

Pokud se častěji než jindy probouzíte na špatné straně postele, pravděpodobně to souvisí s podvědomou touhou, která zůstala příliš dlouho neuspokojena. Jedním ze způsobů, jak nevědomí více zapojit do našeho vědomého, každodenního života, je vést si snový deník. Zabere to jen několik minut každé ráno. Než se obléknete a nasnídáte, věnujte několik minut tomu, abyste si načrtli, co se vám zdálo.

Přečtěte si také