Denní horoskop BERANA na 19. 10. 2022

Beran 19. 10. 2022

Dnešní den je vhodný pro meditaci. Pravděpodobně jste se snažili odvést pozornost od nevyřešených problémů nakupováním nebo jídlem. Zkuste si dnes udělat čas a zamyslet se nad tím, co vás skutečně trápí. Prospělo by vám vyjít ven a spojit se s přírodou. Zkuste si udělat dlouhou procházku v parku. Je mnohem pravděpodobnější, že tam najdete perspektivu než v nákupním centru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Konečně máte šanci upoutat pozornost někoho v kanceláři, kdo byl po nějakou dobu lákavě nedostupný. Jenže tentokrát uděláte víc než jen mrknutí – máte odvahu pochválit jim velmi slušivé oblečení, které mají na sobě, a dokonce se jich zeptat, jestli dnes večer něco podniknou. Jak mohou odmítnout?

Práce

Nápady mohou znít na první pohled dobře, ale pokud za nimi nestojí skutečné emoce a vášeň, nevěřte jim ani osobě, od které pocházejí. Pokud koncept nemá emocionální oporu, zcela jistě padne na úrodnou půdu.

Peníze

Nyní máte spoustu nové energie, kterou můžete využít při vytváření sítí. Jste inspirováni k setkávání s novými lidmi a k účasti na akcích, takže se ujistěte, že máte spoustu vizitek, které můžete rozdávat. To, koho znáte, se nyní stává důležitějším než kdy jindy. Do vašeho domu přibyla struktura romantiky, rodiny a zábavy, takže máte i jejich podporu.

Zdraví

Jednou za čas je třeba vypadnout z domu a pořádně se pobavit s přáteli. Chcete-li tyto příležitosti skutečně využít, berte v úvahu širší souvislosti a uvědomte si drobnosti, které mají pro vaše zdraví skutečný význam. Pití velkého množství vody udrží vaše tělo uvolněné a připravené uvolnit napětí, které se v něm už několik týdnů neměnně hromadí.

Přečtěte si také