Denní horoskop BERANA na 19. 3. 2023

Beran 19. 3. 2023

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den má všechny ingredience pohádkové romance. Je tu vášeň, dobrodružství a možnost vydat se na místa, kde jste ještě nikdy nebyli. Jedinou překážku představujete vy, protože si užíváte stabilitu své komfortní zóny. Pokud vám to všechno připadá skličující, zůstaňte doma a dívejte se na romantický film, místo abyste na vlastní kůži zažili závratné extrémy života.

Práce

Přichází příval síly a vy jste schopni změnit extrémně nezdravou situaci v pozitivní. Ostatní si mohou myslet, že máte magické schopnosti, soudě podle toho, jak dokážete změnit obtížnou situaci ve vítěznou.

Peníze

Už je to nějaký čas, co jste měli pocit, že vám platí tolik, kolik si zasloužíte, ale to se může brzy změnit. V práci jste nyní hvězdou, která předvádí svůj talent a schopnosti v tom nejlepším světle. Ostatní ve vás vidí to, co chtějí vidět, téměř jako byste byli promítacím plátnem v životní velikosti. Máte veškerou moc požádat o více peněz nebo se skvěle zasadit o své případné povýšení.

Zdraví

Mohlo by dojít k určitému vnitřnímu odmítnutí správné věci. Je důležité tento odpor pochopit a přijmout opatření, jak se s ním vypořádat. Například pokud máte pocit, že vás dnes uspokojí konzumace pouze bohatých jídel, zkuste si vybrat salát, který obsahuje bohaté ingredience. Nebo pokud není ve vašem programu cvičení, zvolte po jídle krátkou procházku. Když budete dělat tyto malé kompromisy, dáte svému zlému dvojčeti zpětnou vazbu a pravděpodobně dojde k vášnivé diskusi.

Přečtěte si také