Denní horoskop BERANA na 19. 4. 2022

Beran 19. 4. 2022

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce naznačuje, že byste dnes měli být opatrní ve svých vztazích, protože byste mohli mít sklon chápat věci špatně, a tak se odcizit milované osobě. Vaše city jsou mnohem výbušnější než obvykle, takže by možná bylo lepší, kdybyste si udělali nějaký čas o samotě a věnovali se něčemu výjimečnému a dali si navzájem pauzu.

Práce

Vaše fyzická energie dnes ochabuje a tento trend bude bohužel pokračovat i v dalších měsících. Budou chvíle, kdy se budete cítit silní, ale celkově se můžete cítit, jako byste se snažili běžet s koulí na noze.

Peníze

Je to pro vás týden nahoru a dolů. Na jedné straně se tento týden hodně zaměřujete na peníze a postavení. Na straně druhé se aspekty dotýkají vašeho domu dluhů a peněz jiných lidí. Vesmír chce, abyste to vyřešili dříve, než se to ještě zhorší.

Zdraví

Ve vzduchu je spousta stresu a moudrý člověk se po mnoha interakcích s ostatními postará o to, aby si odpočinul a vrátil se do reality. Po nadměrné komunikaci je třeba znovu najít zvuk vlastního hlasu. Vzpomeňte si? Je to hlas, který vás jemně instruuje prostřednictvím vašich zdravotních praktik: jezte tohle, nejezte tamto, probuďte se teď, abyste si před prací zacvičili, abyste se v práci nedostali do osobních konfliktů.

Přečtěte si také