Denní horoskop BERANA na 19. 5. 2022

Beran 19. 5. 2022

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. To je příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že v ní obstojíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie ve vás vyvolávají touhu prozkoumat určitý vztah do větší hloubky. Máte skutečný pocit společného dobrodružství, kterému prostě nemůžete odolat. Jste si velmi dobře vědomi toho, že jste teprve na začátku něčeho nového, a proto máte tendenci k sobě přistupovat opatrně. Brzy však budete mít větší jistotu, že vše bude v pořádku.

Práce

Vyhraďte si čas na to, abyste se mohli kreativně projevit. I kdyby to mělo znamenat, že si na to uděláte čas po práci nebo během polední pauzy, stojí to za to. Je důležité, abyste omládli a nechali vlastní tvůrčí šťávy proudit na plné obrátky.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám prostě bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává důvod ke skákání, a to je pravděpodobně to, co budete chtít udělat! Vyjadřujte se fyzicky při všech možných příležitostech. Energie, kterou cítíte, bude ostatními dobře přijata, pokud budete dostatečně disciplinovaní, abyste ji vyjádřili zdravým způsobem  například v posilovně nebo na hodině tance, pokud je to možné. Jakmile vyprchá počáteční žár, bude vaše teplo a zářivost vítanou vlastností pro ty, které máte rádi.

Přečtěte si také