Denní horoskop BERANA na 2. 3. 2023

Beran 2. 3. 2023

Berani, možná zjistíte, že vaše instinkty jsou správné, zejména pokud jde o druhé lidi. Vy a váš přítel byste mohli přijít na stejná slova ve stejnou dobu, což by mohlo být pro vás oba trochu nepříjemné. Přesto vám tato zvýšená intuice pravděpodobně pomůže porozumět blízkým lidem více, než jste kdy očekávali. Využijte toho a zapamatujte si, co jste se naučili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu postavení planet se vám může naskytnout příležitost vydat se za dobrodružstvím. To bude mít zásadní vliv na vaše představy a také na způsob, jakým přistupujete ke svým vztahům. Můžete zůstat v zajetých kolejích a nechat věci pokračovat ve starých kolejích, nebo se můžete rozhodnout, že tohle je ono: první vzrušující den zbytku vašeho vztahu.

Práce

Vaše plánování se setká s příležitostí, což je recept na to, co by někteří lidé nazvali štěstí. Je to však mnohem víc než jen štěstí. Obrovskou odměnu, která se vám dostane díky vašemu odvážnému duchu, jste si zasloužili.

Peníze

Jste obzvláště aktivní, když jde o to, abyste si nově definovali, jak chcete být vnímáni ostatními. To může vést k tomu, že změníte způsob oblékání, mluvení nebo jednání s ostatními. Přetváříte to, jak vás budou ostatní vnímat a jak se k vám nakonec budou chovat, zejména v práci. Přichází k vám tolik nabídek, že možná budete potřebovat čas na zvážení všech možností. Buďte připraveni stát se autoritou, kterou jste měli být.

Zdraví

Když vás něco trápí, ale nemůžete přijít na to, co to je (jako dnes), zkontrolujte, zda vaše tělo není přetížené. Nezapomeňte, že každodenní balancování může být pro vaše tělo velmi namáhavé. K udržení rovnováhy vám mohou pomoci čerstvé šťávy: z mrkve, jablka a zázvoru je skvělá směs na pročištění ledvin (orgánů zodpovědných za rovnováhu našeho těla). Kromě toho se možná budete chtít držet stranou od sporů doma nebo v práci; pokud vidíte, že se schyluje k hádce nebo nedorozumění, řekněte si, že není vaší povinností to napravovat.

Přečtěte si také