Denní horoskop BERANA na 2. 5. 2023

Beran 2. 5. 2023

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vesmírné klima způsobuje, že se v jednu chvíli cítíte v pořádku a v druhou chvíli jako blázen. Láska je nahoru a dolů a vy si nejste jisti, zda je váš vztah skutečně zapnutý nebo vypnutý. Jelikož je váš milostný život poněkud nevyzpytatelný, možná bude nejlepší dát si od sebe na chvíli pauzu a věnovat se jiným věcem, které vám pomohou cítit se svěží a obnovení.

Práce

Emocionální a vodnatý pocit z víkendu pokračuje i na začátku týdne. Využijte tento čas k předpovědi, co udělá opozice. Budete mít schopnost vycítit, co druzí udělají, dříve než to udělají oni. Nalaďte se na tuto schopnost.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti osobního projevu a vzhledu budete pravděpodobně mnohem hovornější. Možná přemýšlíte o změně způsobu, jakým se prezentujete světu. Zaujmout profesionální vystupování znamená, že můžete získat nové zaměstnání nebo postoupit u stávajícího zaměstnavatele. S novou kanceláří přicházejí i peníze a klíč od toalety pro vedoucí pracovníky.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu uspořádání planet se pravděpodobně ocitnete doma schoulení na pohovce s dobrou knihou  nebo si možná představujete, že to uděláte, pokud jste příliš zaneprázdněni. Během několika následujících dní se budete cítit citlivě, dokud tato nebeská energie potrvá. Je důležité zůstat v souladu se svým tělem, pokud si chcete všimnout, jaké emoce se skrývají pod povrchem. Pití velkého množství vody vás dostane do kontaktu se svým tělem a myslí.

Přečtěte si také