Denní horoskop BERANA na 2. 6. 2023

Beran 2. 6. 2023

Berani, kdybyste měli ve firmě na starosti personální oddělení, začali byste dnes kompletně měnit náborový proces. Zaměřili byste se spíše na lidský faktor než na diplomy a ocenění, kterými lidé mávají na důkaz svých schopností. Důvěra v lidi v kombinaci s důvěrou ve vlastní instinkty by se vám mohla vyplatit více, než si dokážete představit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Řím nebyl postaven za den, stejně jako vztah, který vyžaduje úsilí a silný smysl pro závazek. Současná planetární konjunkce naznačuje, že pokud se vaše myšlenky odklonily od vašeho současného partnera a zabývají se někým jiným, možná byste se měli zamyslet nad tím, proč se tak děje. Odpověď spočívá v tom, že se postavíte čelem k tomu, co skutečně cítíte, a pak si o tom promluvíte. Buďte nebojácní!

Práce

Žena u moci má pro vás dnes velký význam. Může to být kolegyně nebo zaměstnavatelka. Možná je to někdo mimo vaše pracoviště. Ať tak či onak, měli byste jí naslouchat a respektovat ji. Má pro vás důležité rady.

Peníze

Máte nové možnosti, jak si zvýšit úvazek nebo najít novou práci s lepším platem a výhodami. Aktivita ve vašem sektoru romantiky, rodiny a zábavy znamená, že jste nuceni najít křehkou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, o kterou se mnozí snaží každý den. Vy to ale zvládnete.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat. Možná můžete udělat něco symbolického – například si koupit podložku na jógu nebo se upsat k pravidelnému cvičení – a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také