Denní horoskop BERANA na 2. 8. 2022

Beran 2. 8. 2022

Berani, klacky a kameny vám mohou lámat kosti, ale jména vám nikdy neublíží. Problém dnešní energie spočívá v tom, že právě vám mohou být házeny klacky a kameny pod nohy. Buďte na pozoru před takovou nepřízní osudu, která se přenáší vzduchem. Mocné síly operují s emocionální agresí. Pokud si nedáte pozor, může vypuknout válka. Snažte se zachovat mír. Možná budete muset vyhledat úkryt.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zítra se možná budete moci této situaci zasmát, ale s dnešním aspektem ve hře vám není do úsměvu ani trochu. Kdyby to bylo vůbec vtipné, pravděpodobně byste byli první, kdo by humor ocenil. Za současného stavu vám tato intenzita připadá naprosto děsivá a raději byste se jí nezabývali. Bohužel musíte a musíte se smířit se svým podílem na této situaci.

Práce

Vaše fyzická síla je na vrcholu, což vám dává velkou výdrž na pracovišti. Dbejte jen na to, abyste tuto energii neplýtvali na hádky s ostatními lidmi. Pokud svou neuvěřitelnou energii využijete konstruktivně, můžete toho hodně dokázat.

Peníze

Tento týden vám vesmír dodá hřejivou energii. Díky tomu se vaše mužská a ženská energie spojí v klidné a harmonické spojení a vy se budete moci věnovat zábavným aktivitám, do kterých jsou zapojeni milenci a členové rodiny. Jeden aspekt vás však zasáhne v oblasti řídící výdělky a hodnoty. Obojí je třeba zrevidovat, než budete moci vydělat pořádné peníze.

Zdraví

Možná jste si nevšimli, jak intenzivní je nyní sestava planet, protože jste sami intenzivní povahy! Mohli byste se však potýkat s neobvykle intenzivní energií lidí, se kterými žijete nebo pracujete. Získejte od nich trochu prostoru tím, že se půjdete projít. Chůze je skvělým cvičením pro dolní část páteře, a pokud budete pravidelně a zhluboka dýchat, může to být skvělý lék pro vaše plíce.

Přečtěte si také