Denní horoskop BERANA na 20. 1. 2023

Beran 20. 1. 2023

Vaše představivost a inspirace by dnes měly být na velmi vysoké úrovni, Berani, takže pokud plánujete začít nový umělecký projekt, je pro to vhodný den. Pravděpodobně se také budete cítit docela intuitivně, takže se nedivte, když zjistíte, že se velmi dobře orientujete v myšlenkách, pocitech, potřebách a přáních druhých, dokonce i cizích lidí. Vaše vyšší mysl je velmi blízko vaší vědomé mysli. Využijte ji naplno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Velmi si přejete říct někomu výjimečnému, co k němu cítíte, ale zároveň vám v tom brání váš přirozený smysl pro opatrnost a možná jste dokonce v pokušení udělat nebo říct něco, jen abyste si zachovali určitou obranu. Astrální vyrovnání vás vybízí k upřímnosti a otevřenosti, protože se opravdu nemusíte bát ničeho jiného než svých vlastních negativních myšlenek.

Práce

Závod pokračuje, ale je pravděpodobné, že někdo přidá další zvrat. Partner, o kterém jste si mysleli, že se na něj můžete spolehnout, udělá obrovský krok zpět. Najednou ta silná opora, ve kterou jste doufali, přece jen není tak jistá.

Peníze

Tento týden se cítíte mnohem hovornější než obvykle. Obvykle se nemůžete dočkat příběhů od ostatních, ale tento týden se rádi podělíte i o své zážitky. Zatímco se kolem vás odehrává veškerá tato komunikace, nezapomeňte věnovat trochu času a peněz sami sobě. Extrémní péče o sebe se vám teď může zdát příliš luxusní, ale je to skvělá investice do vaší dlouhodobé budoucnosti. Odpočívejte, regenerujte a řekněte, co máte na srdci.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu urovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se vám může vybavit pokaždé, když si rozbalíte podložku na jógu. Jak vaše praxe sílí, nezapomeňte jemně přijímat ty části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsuzováním, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také